W każdym pokazywanym zdjęciu widać serce, które wkładasz w pielęgnację tego Twego kawałka świata. Jest się czym cieszyć!
Nie zdążyłam jeszcze obejrzeć Twojego ogrodu „od deski do deski”ale już mi się podoba
Przeczytałam o fałszywych grackach i.... ja je chyba niestety mam A tak dobrze w szkółce wyglądały Wiem gdzie kupić prawdziwe więc wiosną będę chciała wreszcie je posadzić u siebie.
Ewuś, mój ogród jeszcze mniejszy niż Twój a mam 5 grabów
Nie ma co ukrywać, że w takih małych ogrodach raczej nie można pozwolić sobie na naturalny rozrost drzew i trzeba je kontorolować. Moje wszystkie graby są od poczatku cięte i mam nadzieję, że uda mi się je utrzymać w ryzach.
Ewka-to chyba największy komplement jaki do tej pory usłyszałam Dziękuję!
Ogród Oli to perfekcjonizm w każdej postaci i raczej nigdy nie uda mi się osiągnać takiego efektu ale cały czas staram się utrzymać porządek
Morning lighty sadzone bardzo nieprzepisowo bo nie ma tam nawet pół metra...ale u mnie wszystko w ścisku z racji małego metrażu. Już po tym sezonie wiem, że miskanty będę musiała dzielic co dwa lata ponieważ jest ciasno.