Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

eVka 11:23, 04 maj 2019

polinka napisał(a)

Dzięki Ewka, miło mi i przyznam szczerze, że ja trochę się też za Wami stęskniłam. Ściana będzie biała, jako kontynuacja altany

To bardzo dobrze
Biała ściana cegiełkowa pięknie będzie się komponować
asiak 11:28, 04 maj 2019

Polinko cudowna metamorfoza, super
13:51, 04 maj 2019
Ja bym dała kamienną korę mimo wszystko ślicznie, bardzo, bardzo. Szkoda, że mój syn tak bardzo uczulony na graba, bo piękne są
Margarete 14:31, 04 maj 2019

Paulina ale czad ta metamorfoza !!! Świetny pomysł i realizacja, aż chce się usiąść na tych fotelach
Szkoda że musisz wymienić korę na kamień bo była świetnym akcentem kolorystycznym. Taki jeden odmienny ciepły w odcieniu element świetnie podbija pozostałe utrzymane w zimnych tonach bieli i szarości.

Red baronów ci zazdroszczę ( z resztą nie tylko ich ) bo moje Red Barony po zimie zawsze są dużo gorsze niż w poprzednim sezonie. Co roku dosadzam nowe, wtedy w większej ilości wyglądają jako tako, cieszę się nimi przez sezon do zimy a potem od nowa ten sam problem. Chyba im u mnie coś nie pasuje....
Anda 14:35, 04 maj 2019

Czad Pieknie wyglada altana i podworko przed nia
Fajnie by bylo, gdybys od czasu do czasu jendak cos tu pokazala
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Wendy79 16:14, 04 maj 2019

No Pani, wiedziałam, że jak już pokażesz tutaj zdjęcia, to papucie mi spadną z moich chorych kopytek Gratuluję ciężkiej pracy i efektu.

Mira104 17:57, 04 maj 2019

Przemiana cudna, jestem pełna podziwu, bo wiem ile to pracy przerabiać stare na nowe.
malkul 18:08, 04 maj 2019

Pięknie zmieniacie swoje otoczenie.
Malgosik 07:53, 06 maj 2019

polinka napisał(a)

Małgosiu, nie ma za co Sciąga krązy cały czas po forum i co jakiś czas przypominam, że coś takiego istnieje A teraz dobry czas na rozpoczęcie "zabawy" z opryskami

No ja muszę herbatkę tymiankową pilnie zrobić, bo całą śliwkę mam w wylince mszycy.
Kasia_CS 09:46, 06 maj 2019

Cudna altana, grabiki przed nią też ekstra się wpisały A ja co widzę betonowe donice, świeczniki, to mam ochotę sama zrobić i jakoś się ciągle nie mogę zebrać