Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

siakowa 11:34, 12 sty 2015

a ja chyba nie chce bo bym juz o niczym innym zupełnie nie myslała
Iwk4 18:06, 12 sty 2015

Paulinko, byłaś u mnie kilka razy, podczas jak ja czytałam twój wątek. Nawet myślałam, że się wpisałam u ciebie, niemal na 99 % ta myśl mi chodziła po głowie. Doszłam w końcu do końca i się zdziwiłam, ze żadnego wpisu nie ma. Pochwalę zatem jeszcze raz, już u Ciebie, że bardzo mi się podoba twoja rabata. Ładnie sobie to wymyśliłaś. Fragment z hortensjami w takim zestawieniu mam ochotę powtórzyć. Pięknie ci wszystko wyszło. I drzewa z kostką bukszpanową super wyszła. Pozdrawiam serdecznie. Fajna ta szkółka, tez za takim wyborem tęsknię. Ale mi daleko do was
Dalej będę śledzić. Zakochałam się w połączeniu Ice Dance z bukszpanami
polinka 18:58, 12 sty 2015

Kasiek, Madżen mi też Będę miała przed sobą wolny tydzień po 25.01

Reniu kalendarz dostałam od Irenki z Miłkowa a jest wydany przez ogrody Hortulus z Dobrzycy.
polinka 19:00, 12 sty 2015

siakowa napisał(a)
a ja chyba nie chce bo bym juz o niczym innym zupełnie nie myslała

Dla mnie ten kalendarz to wspomnienie wakacji W Hortulusie byliśmy dwa razy i teraz z uśmiechem na niego spoglądamy
polinka 19:05, 12 sty 2015

Iwk4 napisał(a)
Paulinko, byłaś u mnie kilka razy, podczas jak ja czytałam twój wątek. Nawet myślałam, że się wpisałam u ciebie, niemal na 99 % ta myśl mi chodziła po głowie. Doszłam w końcu do końca i się zdziwiłam, ze żadnego wpisu nie ma. Pochwalę zatem jeszcze raz, już u Ciebie, że bardzo mi się podoba twoja rabata. Ładnie sobie to wymyśliłaś. Fragment z hortensjami w takim zestawieniu mam ochotę powtórzyć. Pięknie ci wszystko wyszło. I drzewa z kostką bukszpanową super wyszła. Pozdrawiam serdecznie. Fajna ta szkółka, tez za takim wyborem tęsknię. Ale mi daleko do was
Dalej będę śledzić. Zakochałam się w połączeniu Ice Dance z bukszpanami

Iwonko Wasza rewolucja na eMusiowej rabacie tak mnie zachwyciła, że musiałam o tym napisać. Przy okazji poznałam Twój ogród i nie grzecznie byłoby nic nie napisać

Dziękuję za miłe słowa, jeszcze dużo pracy przed nami ale jak większość ogrodowiskowych ludzików uwielbiamy pracę w ogrodzie tak więc mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz ładniej. Ja jestem zakochana w Ice Dance i w tym roku będzie jej jeszcze więcej...
Iwk4 22:35, 12 sty 2015

polinka napisał(a)

Iwonko Wasza rewolucja na eMusiowej rabacie tak mnie zachwyciła, że musiałam o tym napisać. Przy okazji poznałam Twój ogród i nie grzecznie byłoby nic nie napisać

Dziękuję za miłe słowa, jeszcze dużo pracy przed nami ale jak większość ogrodowiskowych ludzików uwielbiamy pracę w ogrodzie tak więc mam nadzieję, że z roku na rok będzie coraz ładniej. Ja jestem zakochana w Ice Dance i w tym roku będzie jej jeszcze więcej...

Ice Dance podobno się ładnie rozrasta, więc będziesz mogła ją dzielić. Ja muszę odnaleźć ja u mnie w szkółkach. W tym roku nie spotkałam. Chyba, że wysyłkowo ją kupię. Ale zawsze jest ryzyko, że słabe egzemplarze będą.
bleebla 12:38, 13 sty 2015

Poczułam wiosnę. Nie da się jej nie czuć dzisiaj
polinka 16:51, 13 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Ice Dance podobno się ładnie rozrasta, więc będziesz mogła ją dzielić. Ja muszę odnaleźć ja u mnie w szkółkach. W tym roku nie spotkałam. Chyba, że wysyłkowo ją kupię. Ale zawsze jest ryzyko, że słabe egzemplarze będą.

Iwonko ja już dzieliłam nie raz Na wiosnę kupiłam 4 sadzonki a w ciągu sezonu zrobiłam z nich chyba 30
polinka 16:55, 13 sty 2015

bleebla napisał(a)
Poczułam wiosnę. Nie da się jej nie czuć dzisiaj

U mnie też dzisiaj wiosna Posprzątałam trochę w ogrodzie, wycięłam szałwię i jedno proso dla eksperymentu, i wypiłam pierwszą kawę w 2015 w promieniach słońca

bleebla 16:57, 13 sty 2015

haaaa, to piłyśmy razem

edit: to już można ciąć szałwię? Jak nisko?