Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Celina 11:29, 13 lip 2013

Kasiu tylko dzisiaj nie szalej za bardzo,wolne ruchy!
Ja dzisiaj mam inne plany nie ogrodowe,ale równie przyjemne
pozdrówka
bociek 11:36, 13 lip 2013

Dziewczyny, nie lamentowac Dzieciaki chca sprobowac zycia na wlasna reke. A my nie chcialysmy??? Nie wierze, ze bardzo nam sie podobalo czepianie maminych kiecek w wieku nastu lat Ja tam chcialam wyfrunac

Kasiu, bylam technicznie niedolezna, dziec i M bronili dostepu do ich kompa jak dwa wsciekle lwy Teraz juz powinnam bywac czesciej

Buziam
Gabrysia_ 11:40, 13 lip 2013

Kasiu...obfoć w wolnej chwili trawki...ML też
...dzisiaj kupiłam właśnie ML,nie za duża sadzonka,ale mam nadzieję że szybko urośnie
Buziam
Kindzia 15:00, 13 lip 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu czekam na zdjecia lilii bo piszesz, o białchNo i reszty bo i dalie i jeżówki co mnie rosnac nie chca i nie wiem czemu? Poczytałam o synu co wyjechał i az mi zaraz sie smutno zrobiło chociaz tez wiem, ze taka kolej.A pogoda nie nastraja i wszystko wisi w powietrzu. Zycze Ci udanych prac ogrodowych i pogodnego nieba

Białe szaleją Danusiu Najwięcej te, które wiecznie w wodzie stoją ????? Przecież lilia nie lubi...na razie dają radę
Dalie potwory rosną u mnie, te stare, moje tylko kwitną. Tegoroczne z brico na 10 kupionych 4 są...Ale za psie pieniądze, więc żalu nie ma Te jeszcze wzrost przedszkolny mają.

Danuś, Grzesia osobiście jutro zawozimy, jeszcze urzęduje z nami. Rano trawę kosił

Właśnie pada...nici z moich planów.
Kindzia 15:01, 13 lip 2013

asc napisał(a)
U nas leje Dawaj foty

Aniu...u Was planowo U nas miało tylko troszkę rano postraszyć...niestety

Zaraz będą z rana zrobione
Kindzia 15:04, 13 lip 2013

Celina napisał(a)
Kasiu tylko dzisiaj nie szalej za bardzo,wolne ruchy!
Ja dzisiaj mam inne plany nie ogrodowe,ale równie przyjemne
pozdrówka

Celinko, zaszalałabym, ale nic z tego...leje!

Inne? To dużo przyjemności Ci życzę M właśnie grilla rozpala, dobrze, że taras pod dachem mamy.
Prasowanko odwaliłam, grillik i chyba w objęcia Morfeusza trza się udać...może prześpię ten deszcz i skarpę mi się skończyć pielić uda.

Buziolek
Kindzia 15:07, 13 lip 2013

bociek napisał(a)
Dziewczyny, nie lamentowac Dzieciaki chca sprobowac zycia na wlasna reke. A my nie chcialysmy??? Nie wierze, ze bardzo nam sie podobalo czepianie maminych kiecek w wieku nastu lat Ja tam chcialam wyfrunac

Kasiu, bylam technicznie niedolezna, dziec i M bronili dostepu do ich kompa jak dwa wsciekle lwy Teraz juz powinnam bywac czesciej

Buziam

Już nie będę
Chciałyśmy...
Mogę sobie wyobrazić jak bronili...To Paskudy, żeby kontaktu z nami Cię pozbawiać
Czyli kompuś wyleczony? Dobrze, brakuję Cię...
Kindzia 15:08, 13 lip 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kasiu...obfoć w wolnej chwili trawki...ML też
...dzisiaj kupiłam właśnie ML,nie za duża sadzonka,ale mam nadzieję że szybko urośnie
Buziam

Dobrze Gabrysiu, jak tylko padać przestanie cyknę. Malutkie kupiłam, ale już widać, że urosły. Bociusia ma doświadczenie z trawkami i mówiła, że dadzą radę. I dają
Kindzia 15:18, 13 lip 2013

Trochę zdążyłam dzisiaj, posadziłam clematisy, orliki i coś, czego nazwy nie pamiętam, a dostałam od Bogusi. Połowę róż tylko wyczyściłam, zaczęło lać i wygoniło mnie. Ale zdjęcia cykłam

Ilse ma z każdej strony pergoli kwiatka, ludu złoty...piękne są!!!! Już widzę, jak pergolę obrosną, z powojnikami się poplączą...

Kindzia 15:24, 13 lip 2013

może lilijki teraz? Tylko jedna pachnąca na razie...

Mówiłam Bogusi, że nie lubię pomarańczowych kwiatów, ale przyplątała się do mnie taka jedna lilia, myślałam, że ją nornica zjadła, ale ona się okociła!!! I jest!!!! Mam dostać od Bogusi takie łososiowe, delikatny kolor. Tam je wsadzę, koło tych mandarynek, to mi trochę przełamią ich kolor