Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 17:59, 11 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Wcale nie przesadzam! Masz tam najpiękniejszą działkę !!!!!!!!!!!!!

Noooo .. To musimy tej naszej Bogusi nalot ogrodowiskowy zrobić
JulkAd 19:22, 11 lip 2013

Kasiu, pozdrówka zostawiam i pomimo wolnego jakaś zabiegana jestem....dzisiaj czas ogórków i słoików był
Kindzia 19:41, 11 lip 2013

gierczusia napisał(a)
Ja właśnie tez patrzę przez okno i wierzyć mi się ńie chce ,że znów weekend i znów pogoda się pinkoli .. Druga strona jest taka ,że ulał był ostatnio mega dokuczliwy i troszku oddechu człekowi się chyba przyda , prawda Kasiu ??

Coś żeśmy chyba przeskrobali, że jak wolne, to paskudna pogoda...

Nie chcę upałów Gierczusiu, źle się robi wtedy, ale tak 25 stopni, słoneczko i czasem chmurka jakaś...w nocy troszkę pokropić może...mam marzenia

Byle nie lało !!!!!!!!!!!!

Przyda się troszkę oddechu Elu Byle nie było tak, że w ciągu tygodnia znowu 35 stopni, ciężko się pracuje bez klimy wtedy...
Kindzia 19:43, 11 lip 2013

gierczusia napisał(a)

Noooo .. To musimy tej naszej Bogusi nalot ogrodowiskowy zrobić

Dużo nas się u Niej nie zmieści Chociaż pewnie więcej niż u Ciebie
Kindzia 19:46, 11 lip 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu, pozdrówka zostawiam i pomimo wolnego jakaś zabiegana jestem....dzisiaj czas ogórków i słoików był

Czy Ty, Dziewczyno, kiedyś odpoczniesz?
Ja mam luz od wczoraj...tylko do pracy i przyjemności potem Wczoraj u Bogusi, dzisiaj kosmetyczka

Jutro jedziemy i jeżeli w poniedziałek będzie przyzwoicie, to zostaniemy i wieczorem dopiero przyjedziemy. Trochę bym nadgoniła ten ogród
JulkAd 21:06, 11 lip 2013

No to Ci dobrze, fiu, fiu kosmetyczka....przydałby mi się fakycznie czas na poleżenie, wprawdzie w niedzielę nad jeziorkiem swoje wyleżałam, ale zamieniłabym te kilka godzin na jedną godzinkę na jakiś masaż i wyłączenie się totalne..."taki odpływ umysłowy"....idę czas szampana otworzyć
Bogdzia 21:19, 11 lip 2013

Kasiu miłego weekendu i samych przyjemności w ogródku.
eliza3 21:27, 11 lip 2013

Witam, widziałam zdjęcia u Bogusi, chyba Ci się podobało, bo uśmiech od ucha do ucha
Pogoda też Wam dopisała na szczęście... bo na weekend znowu się chmurzy... oby nie padało...
danuta_szwajcer 21:40, 11 lip 2013

Fajne spotkanie Super zdjecie No i w sobote znowu nie mamy pogody? Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 22:00, 11 lip 2013

Kindziu fotek nie zrobiłam. Po pracy chwilę forum poczytałam i padłam... Znaczy się zasnęłam.... U nas padało, teraz znów leje.... Obiecuję fotki w weekend. Carex morrowi ma rózne odmiany, jedne mają bardziej inne mniej wyraziste białe paski. Wyróżnik to sztywne listki. Polecam