Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mala_Mi 20:25, 13 lip 2013

Daj jeszcze na 200% będą większe, a jeszcze się mieszczą w granicach dopuszczonych do wstawiania.

Kuchenka ma gotować jak jest woda... i nie ważne co masz w garnku. Na tym polega indukcja.
Jak zły garnek ma się nie włączyć..a przynajmniej od razu wyłączyć jak jest ze złym garnkiem albo pusta.
Powinna mieć zabezpieczenie przed przegrzaniem i jak już nie ma wody....ani jajka (w jajku też jest woda) to sie powinna wyłączyć.. jak moja ..
Jak dobra kuchenka to powinna mieć te podstawowe funkcje.

Reklamuj i nawet się nie zastanawiaj... jakbyś tłukła młotkiem to może się zniszczyć, ale nie od gotowania.

Masz piekne dalie ...
Magda70 22:56, 13 lip 2013

bociek napisał(a)
Dziewczyny, nie lamentowac Dzieciaki chca sprobowac zycia na wlasna reke. A my nie chcialysmy??? Nie wierze, ze bardzo nam sie podobalo czepianie maminych kiecek w wieku nastu lat Ja tam chcialam wyfrunac

Kasiu, bylam technicznie niedolezna, dziec i M bronili dostepu do ich kompa jak dwa wsciekle lwy Teraz juz powinnam bywac czesciej

Buziam

I Ty sobie z nimi rady nie dałaś?????? E no co ty...
JulkAd 01:17, 14 lip 2013

Kasiu niby biegałam po forum od czasu do czasu, ale do Twoich róż dojść nie mogłam...lilie mnie Twoje zatrzymały....kusicie Wszystkie na potęgę, Ty, Ania i Marzenka.....na różańce te floksy szydlaste przesunęłabym bliżej krawężnika, a lawendę za nimi, albo próbowałabym bezpośrednio przed różą...pomyśl, może dasz radę.....
.....teraz to uciekam, ale Tobie to już miłej niedzieli życzę
Evchen 01:28, 14 lip 2013

Kasiu, Twoja Ilse wielkością jest zbliżona do mojej Prawda, ze jest piękna?.. ma słodkie kwiatuszki
Masz piękne dalie, białe i różowe są cudne..

Kindzia 06:54, 14 lip 2013

Mirka napisał(a)
Musimy się wspierać w tej sucho deszczowej niedoli ogrodowej nawet rym mi się wkradł hihi

Tak Człowiekowi lżej jak się pożali
Kindzia 07:00, 14 lip 2013

asc napisał(a)
Daj jeszcze na 200% będą większe, a jeszcze się mieszczą w granicach dopuszczonych do wstawiania.

Kuchenka ma gotować jak jest woda... i nie ważne co masz w garnku. Na tym polega indukcja.
Jak zły garnek ma się nie włączyć..a przynajmniej od razu wyłączyć jak jest ze złym garnkiem albo pusta.
Powinna mieć zabezpieczenie przed przegrzaniem i jak już nie ma wody....ani jajka (w jajku też jest woda) to sie powinna wyłączyć.. jak moja ..
Jak dobra kuchenka to powinna mieć te podstawowe funkcje.

Reklamuj i nawet się nie zastanawiaj... jakbyś tłukła młotkiem to może się zniszczyć, ale nie od gotowania.

Masz piekne dalie ...

Nie włączy się jak zły garnek...ale nigdy mi się nie wygotowało do zera...nawet nie wiem, czy się wtedy wyłączy. Nie chce mi się po instrukcję schodzić na dół. Ale potem zobaczę, co tam piszą.
W każdym razie jak postawię pusty garnek, to się włączy, czy się po jakimś czasie wyłączy?

Lubię dalie, obficie kwitną...jeszcze żeby wykopywać ich nie trzeba było...
Kindzia 07:01, 14 lip 2013

Magda70 napisał(a)

I Ty sobie z nimi rady nie dałaś?????? E no co ty...

Bo Bociusia delikatna Kobitka jest, nie będzie się szarpać ...
Kindzia 07:08, 14 lip 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu niby biegałam po forum od czasu do czasu, ale do Twoich róż dojść nie mogłam...lilie mnie Twoje zatrzymały....kusicie Wszystkie na potęgę, Ty, Ania i Marzenka.....na różańce te floksy szydlaste przesunęłabym bliżej krawężnika, a lawendę za nimi, albo próbowałabym bezpośrednio przed różą...pomyśl, może dasz radę.....
.....teraz to uciekam, ale Tobie to już miłej niedzieli życzę

Lilie warte grzechu Myśl

Kostka u mnie nie ma tam krawężnika, ona jest przybetonowana, tak samo odwodnienie...przykryte to cienką warstwą ziemi jest i dlatego nie widać...i dlatego przed różami w rzeczywistości mało miejsca jest, a wydaje się, że starczy na lawendę. Zostajemy do jutra, jak to rozkopię, do obfocę, zobaczysz.
Wysadzę do doniczek na razie...wczoraj, jak poleciałam wąchać lilię (żeby sprawdzić, czy to prawda co Bogdzia mówi, że w deszczu nie pachnie...nie prawda), przestało padać na chwilę, resztę róż zdążyłam poczyścić, zobaczyłam, że lawend jest już 23...jedna zdycha.

Wzajemnie
Kindzia 07:11, 14 lip 2013

Evchen napisał(a)
Kasiu, Twoja Ilse wielkością jest zbliżona do mojej Prawda, ze jest piękna?.. ma słodkie kwiatuszki
Masz piękne dalie, białe i różowe są cudne..

Jest piękna. Kwiat pełny i płatki takie troszkę wywinięte. Mam nadzieję, że szybko urośnie.

Dalie jak teraz zaczęły, tak aż do mrozów kwitną. Tylko przechować trzeba przez zimę...
Kindzia 07:12, 14 lip 2013

Dziewczynki...słoneczko świeci...ciiiiii...żeby nie zapeszyć