Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 21:19, 12 lip 2013

Kindzia napisał(a)

Teraz się akurat pakuje, jedziemy po eMa o 22,00 i do Pszczyny, w niedzielę wieczorem dopiero do Tresnej Go zawieziemy. Ja wiem wszystko, jest dorosły (21 lat), ale mimo wszystko

Długo się będziesz przyzwyczajać, pusto będzie, ale na weekendy na pewno będzie przyjeżdżał Grzesiu też chce na weekendy do Pszczyny przyjeżdżać, klucze do domu Mu dałam, gdyby wcześniej był...

Mam nadzieję, że nie jestem taka matka-kwoka

U Was Julciu jutro ma ładnie być, u nas niekoniecznie...u Ani Rzeszowskiej na bank leje...

To tak jak u mnie, wiem że da radę, a mimo wszystko się czlowiek martwi...nadopiekuńcza chyba jestem, a nawet nie chyba tylko na pewno...no przecież ja Go ze szpitala dopiero przed tygodniem przywiozłam, a On już z domu jesienią wybywa...kto to widział, żeby tak szybko rosnąć...

......Znaczy się pogoda od zachodu się zmienia...mimo wszystko życzę żeby przyspieszyła z tym przemieszczaniem się i do Ciebie słonko dotarło jutro
bociek 21:57, 12 lip 2013

Kasiu, trawy sa chyba jednymi z najmniej problemowych roslin i tak trzeba je traktowac, sciac wiosna i tyle Nawozic specjalnie nie trzeba, podlewac tez, jak maja za sucho tez nic sie nie dzieje

Carex Ice dance sadz, warto, szybko sie rozrosnie

Buziam i bociskam
ewsyg 22:31, 12 lip 2013

Kindzia napisał(a)

To jest mój luksus raz w miesiącu Masaż bardzo by Ci się przydał, jest taki odprężający...

Szampan!!! Wiadomo Macie co świętować

Moje Dziecko w poniedziałek zaczyna praktyki studenckie, jedzie mieszkać do mojej Siostry na miesiąc, u Szwagra w firmie chciał te praktyki. Na weekendy do Pszczyny będzie przyjeżdżać, ale łyso tak jakoś...nigdy nie wyjeżdżał z domu na tak długo.

A zobaczysz jak będzie Ci łyso jak rodzinę założy i z gniazdka rodzinnego na stałe wybędzie. Ja niedawno musiałam córkę z domku wypuścić.
Celina 23:50, 12 lip 2013

Eh my kwoki

Znam to dobrze! dwóch już wyfrunęło a trzeci jeszcze z nami , Ale już nogami przebiera, też wyfrunie.
Taka kolej rzeczy ,niby wszystkie o tym wiemy ale .. no własnie to ale....
jak dojedziesz Kasiu, daj znać
Kindzia 07:47, 13 lip 2013

JulkAd napisał(a)

To tak jak u mnie, wiem że da radę, a mimo wszystko się czlowiek martwi...nadopiekuńcza chyba jestem, a nawet nie chyba tylko na pewno...no przecież ja Go ze szpitala dopiero przed tygodniem przywiozłam, a On już z domu jesienią wybywa...kto to widział, żeby tak szybko rosnąć...

......Znaczy się pogoda od zachodu się zmienia...mimo wszystko życzę żeby przyspieszyła z tym przemieszczaniem się i do Ciebie słonko dotarło jutro

Mój też dopiero co miał 56 cm...a teraz 190... Nie wiem kiedy urósł

Nie pada, ale pochmurno i wilgotno. Jakby tak miało zostać dzisiaj, to źle by nie było, sadzenie i plewienie bym odbębniła Zawsze trochę.
Kindzia 07:50, 13 lip 2013

bociek napisał(a)
Kasiu, trawy sa chyba jednymi z najmniej problemowych roslin i tak trzeba je traktowac, sciac wiosna i tyle Nawozic specjalnie nie trzeba, podlewac tez, jak maja za sucho tez nic sie nie dzieje

Carex Ice dance sadz, warto, szybko sie rozrosnie

Buziam i bociskam

Bociusia jesteś znowu Coś rzadko ostatnio

Że też na posadzenie traw tam nie wpadłam...nigdy dotąd nie było aż takiego problemu z tym miejscem.
Widzę, że ML pod płotem dobrze sobie radzą, malutkie jeszcze, ale nie widać, żeby stojąca woda im zaszkodziła

Kindzia 07:54, 13 lip 2013

ewsyg napisał(a)

A zobaczysz jak będzie Ci łyso jak rodzinę założy i z gniazdka rodzinnego na stałe wybędzie. Ja niedawno musiałam córkę z domku wypuścić.

Już to raz przerabiałam, z córką. Ale jeszcze wtedy Grześ został, a to przylepka...jakoś się przyzwyczaiłam. Teraz, przez miesiąc, żadnego dziecka nie będzie...
Kindzia 07:59, 13 lip 2013

Celina napisał(a)
Eh my kwoki

Znam to dobrze! dwóch już wyfrunęło a trzeci jeszcze z nami , Ale już nogami przebiera, też wyfrunie.
Taka kolej rzeczy ,niby wszystkie o tym wiemy ale .. no własnie to ale....
jak dojedziesz Kasiu, daj znać

To dobrze Celinko, że nie tylko ja tak mam

Przyjechaliśmy o 23,00. Jak dojeżdżaliśmy, to akurat się światła wyłączyły wokół domu...ciemno było na ogrodzie, tylko wypatrzyłam białe lilie
Tam gdzie zalane było...jak kwitną...i dalie się rozkulały bardzo, i jeżówki są. Ostróżki widać z góry, nie zdechły. Jeszcze nie byłam na ogrodzie, tylko z góry przegląd zrobiłam.

Widzę, że Ilse pierwszy kwiat pokazała

Miłego dnia Wszystkim
danuta_szwajcer 08:34, 13 lip 2013

Kasiu czekam na zdjecia lilii bo piszesz, o białchNo i reszty bo i dalie i jeżówki co mnie rosnac nie chca i nie wiem czemu? Poczytałam o synu co wyjechał i az mi zaraz sie smutno zrobiło chociaz tez wiem, ze taka kolej.A pogoda nie nastraja i wszystko wisi w powietrzu. Zycze Ci udanych prac ogrodowych i pogodnego nieba
Mala_Mi 09:34, 13 lip 2013

U nas leje Dawaj foty