Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

malgorzata_s... 21:17, 19 paź 2013

Kasiu po drodze jeszcze do mojej mamusi wpadliśmy ale już jestem Było cudownie. Nie przesadzę jak powiem że z Wami czuję się ( eMuś mówi to samo) jak z moimi starymi przyjaciółmi.Przyjaźń od pierwszego wejrzeniaNo i gratki na 300 stron.
A to na pamiątkę.
anna_g 21:19, 19 paź 2013

No proszę jakie śliczności
Kindzia 08:14, 20 paź 2013

anna_g napisał(a)
Kindzia ale cudne te zdjęcia z pajęczynką i mokrymi szczoteczkami Miszczostwo
Przypomnij mi proszę - u mnie jakbyś mogła bo tu się nie odnajdę - jak mam przechować mieczyki. Podsuszyć i .... i co? tak normalnie zostawić ? czy do piachu ? czy do pudełka? Wiem, że mi to mówiłaś ale ja zaaferowana byłam i .... zapomniałam ... No i kiedy je sadzę - znaczy wiosną to wiem, ale kiedy? I jeszcze mi powiedz czy one podpórek wymagają czy też przywiązywania - bo mam dla nich miejsce ale nie wiem czy tam się je da do czegoś przywiązać
Dzisiaj 3 godzinki sobie buszowałam po ogrodzie, takie tam różne fajnie rzeczy robiłam - coś wycięłam, coś pograbiłam, coś wykopałam wiesz jak jest Super było Jutro też ma być śliczna pogoda... Będę sadzić cebule które dzisiaj zupełnym przypadkiem dokupiłam
Twoja traffka od Uli nadal żyje i z dnia na dzień podoba mi się coraz bardziej.... no ja nie wiem co to będzie jak się do niej za bardzo przyzwyczaję
Cieszę się że spotkanie się udało. Liczę na to jedno zdjęcie - cała nadzieja w eMusiu Małgosi
Buziol

Zaraz Ci napiszę
Znowu cebule sadziłaś? Oj, bo zazdraszczam Odbiję sobie za rok, a co???
Pogoda faktycznie piękna, gdyby jeszcze troszeczkę cieplej...ale i tak jest super. Dzisiaj też

Trawkę hoduj i za bardzo się nie przyzwyczajaj...chociaż nie zastanawiałam się jeszcze gdzie ją posadzę...
Kindzia 08:49, 20 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu po drodze jeszcze do mojej mamusi wpadliśmy ale już jestem Było cudownie. Nie przesadzę jak powiem że z Wami czuję się ( eMuś mówi to samo) jak z moimi starymi przyjaciółmi.Przyjaźń od pierwszego wejrzeniaNo i gratki na 300 stron.
A to na pamiątkę.

Ach Małgoś...my mamy tak samo
Dziękuję, za wszystko
Kindzia 08:49, 20 paź 2013

anna_g napisał(a)
No proszę jakie śliczności

A Ciebie ominęło...
Bogdzia 09:35, 20 paź 2013

Kasiu obejrzałam i u Ciebie i u Małgosi. Piękne zdjęcia z miłego spotkania.Twój ogród mnie zadziwił. Wszystko już duże i rozrosniete i koloru dużo , pięknie. No i kominek śliczny , szkoda ze tak mało go widacMiłej niedzieli.
danuta_szwajcer 09:43, 20 paź 2013

Pięne zdjecie Takie optymistyczne Sama radość Spotkanie jak widac udane Pozdrawiam i miłej niedzieli
Kindzia 09:45, 20 paź 2013

Bogdzia napisał(a)
Kasiu obejrzałam i u Ciebie i u Małgosi. Piękne zdjęcia z miłego spotkania.Twój ogród mnie zadziwił. Wszystko już duże i rozrosniete i koloru dużo , pięknie. No i kominek śliczny , szkoda ze tak mało go widacMiłej niedzieli.

Bogdziu...ostatnio aż nie wierzę, że to o moim ogrodzie...że to już ogród wreszcie...jeszcze nie zadowala mnie w pełni. Ciekawe, czy to na prawdę tak będzie, że nigdy nie będzie skończony...
Kominek z kafli, zupełnie nie na topie, zresztą ja zupełnie nie nowoczesna jestem
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Bardzo

Dziękuję i miłej również
Kindzia 09:48, 20 paź 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Pięne zdjecie Takie optymistyczne Sama radość Spotkanie jak widac udane Pozdrawiam i miłej niedzieli

Nie mogliśmy się nagadać Danusiu Szkoda, że takie krótkie są takie spotkania...I mam to szczęście, że tu mam bliżej do jednych, a tam do drugich Latem będzie więcej spotkań, mam nadzieję, że i Tobie częściej się uda wyrwać na trochę do nas
Kindzia 15:35, 20 paź 2013

Wracając do miejsca na czerwoniastego klonika...tylko jedno znalazłam. Zaznaczyłam czerwoną obwódką. To wygwizdów niestety, za bramą pole tylko...

Ładnie by było, gdyby mi taki czerwoniasty świecił, ale czy nie przemarznie tam?

Jednego grzybka mam ze spaceru