Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 15:11, 03 lis 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Przywędrowałam od cioci żeby zobaczyć te niby małe ML i co widzę ? przeca one są duże , moje znacznie mniejsze. Ale macie rację i tak je powiąże - niech maja

Od maja urosły Mają mi siatkę sąsiada zasłaniać, jeszcze małe
Wiąż maluchy żeby się śnieg do środka nie dostał, nie zgniją.
Kindzia 15:13, 03 lis 2013

asc napisał(a)
Co nie zmienia faktu, że trzeba być czujnym... ale też nie wpadać w panikę z powodu nawozu któy jest w wielu kupowanych roślinach.. taka psychoza strachu z czasu czarnych wołg..
http://www.chrysanthemums.info/ailments/p-vine-weevil.htm
http://www.nuetzlinge.de/en/produkte/greenhouse/schaedlinge/dickmaulruessler/

I to też ogrodowiskowa wina

Te jaja brązowe, nasze żółte...to nie opuchlak. To chyba Ty jednak znowu rację miałaś...w nawyk Ci wejdzie

Swoją szosą...paskudne to!
malgorzata_s... 15:19, 03 lis 2013

Kindzia napisał(a)

Ja nie gram, ale Rysiu...nie, to nie my Albo to nie ta Poręba, albo ktoś cichutko siedzi

Zawsze mówię eMusiowi, żeby mi tą kasę, którą wydaje na totka dawał Do skarbonki bedę składać, może coś uzbieram Wiesz, że jak ktoś ma szczęście w miłości, to nie w grach

Święta prawda.Wolę jednak to drugie szczęście. Trójeczka to maks. Mój tata grał całe życie i nigdy nie wygrał. mama też mówiła do skarbonki wrzucajNie trza podlewać, hura
Kindzia 15:39, 03 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Święta prawda.Wolę jednak to drugie szczęście. Trójeczka to maks. Mój tata grał całe życie i nigdy nie wygrał. mama też mówiła do skarbonki wrzucajNie trza podlewać, hura

Ja też Zresztą widać miłość w oczach Krzysia. Patrzy na Ciebie tak, że zaraz wszystko wiadomo
Chciałam Ci powiedzieć, że mój M bardzo dawno temu piątkę miał, akurat na szkoleniu w Głuchołazach byłam...nie uwierzyłam Do nowego mieszkania pralkę, lodówkę i piec miałam za to

I rodusie podlewa
malgorzata_s... 15:46, 03 lis 2013

Kasiu bo w oczkach Rysia też miłość widać. Przecież jakby nas nie kochali to zamiast ze znajomymi z O siedzieli by na piwie
Agnieszka_B 16:11, 03 lis 2013

Kindzia napisał(a)

Od maja urosły Mają mi siatkę sąsiada zasłaniać, jeszcze małe
Wiąż maluchy żeby się śnieg do środka nie dostał, nie zgniją.

Ja moje sadziłam na przełomie sierpnia i września. Czy je się przycina na wiosnę?
Madzenka 17:20, 03 lis 2013

Kindzia czytam źe kreta prowadzasz na smyczy!!!!
Skoro żurawka wyłazi z ziemi wysoce prawdopodobne jest że coś jej korzenie wyżarlo lub zgniła? Prosimy o zdjęcia systemu korzeniowego.... Ja walką z opuchlakami wytrułam moje źurawki...wypaliłam je Dursbanem....
Kulki mi się nie wylęgły zatem były nawozem.
JulkAd 17:24, 03 lis 2013

Kasiu macham i ślad zostawiam, buziol wielki.....ale czy na prostą wychodzę.....tego jeszcze nie wiem
Kindzia 18:14, 03 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu bo w oczkach Rysia też miłość widać. Przecież jakby nas nie kochali to zamiast ze znajomymi z O siedzieli by na piwie

Coś w tym jest Gosiu Mój eMuś do tej pory mówi, że dzień ślubu to najszczęśliwszy Jego dzień...
Kindzia 18:16, 03 lis 2013

Agnieszka_B napisał(a)

Ja moje sadziłam na przełomie sierpnia i września. Czy je się przycina na wiosnę?

Które? Morningi? Tak

Jeszcze wszystko zależy jakie duże sadzonki miałaś, moje były maleńkie w maju. Bardzo urosły