Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 17:22, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

A tu bijom ??...,, bo jak tak to siem bojammmm, i uciekam

Możesz być spokojna To Julci się należało...znikła na długo...bez pozwolenia
Kindzia 17:23, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Ooo jak dobrze Bogdzia napiasała ... Tylko jak ten złoty środek wyczaić ??.... Achhhh , tak mniej wiecej jak bedem miała 80 - tkę na karku , to może już bedem mądrzejsza ...

Bogdzia to Mądra Kobieta...długo dociekliwie przyrodę obserwuje. Trzeba się uczyć od Niej.
Kindzia 17:24, 04 lis 2013

ka1sia napisał(a)

Ela, nie strasz ja do Kasi przywitać się po przerwie przyszłam, a tu uciekać trzeba
eee, nie boję się, Kasiu odważnie buziaki Ci zostawiam i już będę częściej zaglądać, bo stęskniłam się za Wami bardzo

Nooo, Kasiula...jak będziesz tak częściej znikać bez zapowiedzenia, to nie wiem co będzie
Julcia to ostatnio recydywa, dlatego do porządku klapsiorem trzeba było Ją przywołać
Kindzia 17:29, 04 lis 2013

Pszczelarnia napisał(a)

Kindziu, mi takie coś berberysy czerwone załatwiło. Też myślałam , że to nawóz. Ale na starych berberysach było to niemożliwe? I powiem Ci, że to kret musi lubić, bo moje tam (między innymi) urzędują. Co to jest?

Pięknie Pszczółko...a ja już zupełnie uspokojona byłam...a Ty mi o zeżartych berberysach wyjeżdżasz
Te moje żurawki młode, z końca sierpnia, jeszcze nawóz mogły mieć...nie rozpuścił się przecież przez dwa miesiące...to długodziałający. Nie będę teraz kombinować, zobaczę jak wiosną ruszą.
A swoją drogą...że berberysy też komuś smakują...
Pszczelarnia 18:18, 04 lis 2013

A ja się właśnie zaniepokoiłam po tym jak Ciebie i Tess przeczytałam. Ale co tam. Nie ma co gdybać. Staram się nie panikować za bardzo, bo wiem, że w moim ogrodzie chemia odpada. Miłej lektury .
ka1sia 18:28, 04 lis 2013

Kindzia napisał(a)

Nooo, Kasiula...jak będziesz tak częściej znikać bez zapowiedzenia, to nie wiem co będzie
Julcia to ostatnio recydywa, dlatego do porządku klapsiorem trzeba było Ją przywołać

już nie będę, obiecuję źle mi bez Was było... no i klapsiora się boję
gierczusia 19:09, 04 lis 2013

Kindzia napisał(a)

Ja siem zaczynam bojałać o swoje doooopsko ... Bo jak zakce mi siem wagarów , to bedę musiała na tą newralgiczną cześć ciała baaaardzo uważać ...
Buziam Kaśko

gierczusia 19:10, 04 lis 2013

Aaaa... Teź nie będę okrywać wrzosów ... Albo przeżyją , albo niech spadają ...
ka1sia 19:12, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Aaaa... Teź nie będę okrywać wrzosów ... Albo przeżyją , albo niech spadają ...

i to jest zdrowe podejście do tematu
Kindzia 19:19, 04 lis 2013

Pszczelarnia napisał(a)
A ja się właśnie zaniepokoiłam po tym jak Ciebie i Tess przeczytałam. Ale co tam. Nie ma co gdybać. Staram się nie panikować za bardzo, bo wiem, że w moim ogrodzie chemia odpada. Miłej lektury .

Poczytałam Cię trochę...widziałam dziurki na żurawkach takie jak u mnie teraz. Niestety u Ciebie nie znalazłam odpowiedzi...co je tak podziurawiło.
Ale praca za Tobą...
Wrócę do Ciebie