Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 12:52, 09 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

O matko ale spustoszenie,to wszystkie Ula zabrała?Spotkanie napewno było super

Wszystkie Bogusiu Plac na vanilki mam

Czy nasze spotkania kiedyś nie były super???
Kindzia 12:54, 09 mar 2014

Pola napisał(a)
Kasiu spotkanko było , fotki wstawione.... Oj jak ja lubię takie fotorelacje ze spotkań oglądać.... Już troszkę obejrzałam twój ogródek cudny...

Ja swoich zdjęć też troszeczkę mam, bałam się, że Uli się hortki do samochodu nie zmieszczą Ale mój eMuś to MISZCZ pakowania i upychania. Zawsze nas na wakacje pakuje, ja wszystko wyciągam, a on pakuje.
Kindzia 12:56, 09 mar 2014

gierczusia napisał(a)
Ojjj, ależ dziś kopanko było .... Tęsknię już do tych spotkań w ciepłe letnie dni .. Achhh.. Buziam

Kto kopał, to kopał...chociaż ja też dwie dziury wczoraj wykopałam ... na trawki od Uli

A czemu w ciepłe tylko? Do spotkań w zimowe dni nie tęsknisz??? Przy kominku i naleweczce???
Kindzia 12:59, 09 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Oglądam... i wzrokiem pomagałam kopać hortki.. aż mnie kręgosłup zabolał
Ale masz porządeczek.. i logo ogrodu super

Bez chłopa ani rusz...sama jedna kobita musiała by się natargać zdrowo...
Taki całkiem porządeczek to nie jest...na skarpie zadeptane jeszcze po przesadzaniu klonów, w rogu porządeczek będzie jak posadzę...ale lubię porządek, mój M też Czego o moim dziecku powiedzieć absolutnie nie można...
Kindzia 13:04, 09 mar 2014

Urszulla napisał(a)
Kasiu, trawki najlepiej nożem z piłką
Po chamsku zrobiłaś, to całkiem prawidłowo

A teraz mi się przypomniało, że jak wyjeżdżałam od Ciebie to mijałam szkółkę i były tak piękne rodki, że żałuję że się nie zatrzymałam. Ale jak będą kwitły muszę tam pooglądać. Fajne okazy takie zwarte i zielone i duże

Normalnie jak u Ciebie zobaczyłam różankę to mi w pamięć zapadła Muszę u siebie pomyśleć
Uwierzysz że w zeszłym roku myślałam o hortkach właśnie tam gdzie będę sadzić te od Ciebie Nie przypuszczałam że tak szybko będę miała.
Dziękuję jeszcze raz

Tą kępę szpadlem potraktowałam...mam dwie Tylko na miejsce docelowe nie mogłam posadzić. Wszystko tam mam gó...m przykryte, widziałaś...muszę poczekać aż trawy wzejdą i floksy zaraz obok, dopiero wtedy przesadzę, jesienią chyba dopiero.
Rodusie bez rekomendacji Bogdzi będziesz kupować? Chyba, że listę od Bogdzi już masz

Gdzie ta szkółka?

Nie ma za co, już Ci mówiłam Ula. Niech rosną zdrowo i niech Ci kwitną jeszcze obficiej!

Różankę zakładaj, radocha z róż jest wielka
boguslawa_ma... 13:06, 09 mar 2014

Kindzia napisał(a)

Wszystkie Bogusiu Plac na vanilki mam

Czy nasze spotkania kiedyś nie były super???

Kasiu wogóle nie miałam wątpliwości ,aż mi zazdrośc było
Chcę zapytać ,czy ty będziesz zamawiać może róże?
Kindzia 13:11, 09 mar 2014

Wczoraj było bardzo miło Jeszcze Ula zrobiła prezent mojemu wnusiowi i przywiozła syna Ja też od niej śliczności dostałam

Ania przyjechała ciut później i podzieliła się nawet patyczkami hortusi z Ulą. Bo Ania to takie dobre serducho ma Patyczki stały sobie w słoikach w garażu i już listki zaczęły wypuszczać Mam nadzieję, że jakaś część chociaż się przyjmie.

Ula przyjechała z łopatą!!! Ona myślała, że jej pozwolę te hortusie własnoręcznie kopać...Ale sprawę nadzorowała

Kindzia 13:20, 09 mar 2014

Nawet w samochodzie się zmieściły

Pojechały...a my wzięliśmy się za robotę na ogrodzie. Cięłam róże, M wziął się za wrzosy. Potem jeszcze lawendę ciachłam i posadziłam trawki od Uli...a potem już padliśmy z wnusiem...
Kindzia 13:23, 09 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Kasiu wogóle nie miałam wątpliwości ,aż mi zazdrośc było
Chcę zapytać ,czy ty będziesz zamawiać może róże?

Ty musisz zdrowa najpierw być, nie możesz z przeziębieniem latać. Jeszcze się spotkamy nie raz Tak nawet kombinuję żebyś do mnie w tym tygodniu wpadła, jak zdrowa oczywiście będziesz...

Jednej to mi się nie opłaci zamawiać Bogusiu, koszty wysyłki...
boguslawa_ma... 13:30, 09 mar 2014

Nie jednej to nie ma sensu, może gdzieś w szkółce spotkam
Kasiu ale jak będziesz dzielić tą trawkę swoją rozpylice czy jak jej tam to maleńki kąsek dla mnie by się znalazł?Wtedy przyjade i przywioze ci tą dalie