Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mirka 11:42, 10 mar 2014

Kasiu dzięki że odwiedziłaś mój rozmnażalnik ,cierpliwość to chyba cecha ogrodnika .Pozdrawiam słonecznego tygodnia życzę.
Kondzio 11:43, 10 mar 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu dzięki że odwiedziłaś mój rozmnażalnik ,cierpliwość to chyba cecha ogrodnika .Pozdrawiam słonecznego tygodnia życzę.
ja niestety nie umiem być cierpliwy hi hi hi
Kindzia 11:50, 10 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

A czym Kasiu psikasz wrzosy i powojniki? Tez pracuje niestety a dzis do poznego wieczora. Czasu nie starczy na prace w ogrodzie ale moze jutro chociaz na trzy godzinki Oj kusisz parkiem w Pszczynie i żubrzykami, piekne miejsca i lubie tam jezdzic. Pozdrawiam serdecznie

Wrzosy na grzyba, w tym roku Topsinem. Powojniki dwa tygodnie temu podlałam previcurem, teraz miksturą Alinki, takiego wczesnego gagatka mam, uwiąd ma co roku i próbuję co mu pomoże. A mikstura Alinki : na 10 l wody, 15 tabl.nadmanganianu potasu i 15 zgniecionych ząbków czosnku. Ma się przeżreć ze dwie godziny i podlewać.
Ja nie byłam na wycieczce, chłopcy byli, musiałam się na bóstwo w tym czasie Ale zdjęcia mam
Kindzia 11:54, 10 mar 2014

anna_g napisał(a)
Kasiu - wszystkie Twoje róże na tej ślicznej różance mówiłaś, że są wielkokwiatowe tak? dobrze zapamiętałam... ???

Nie, mam tam też Caramellę, to parkowa (ale rośnie na 1,2 m) i może jeszcze jakąś...można powiedzieć, że ponad 90 % to wielkokwiatowe tam Nooo...i na początku Alchymist!!!
Kindzia 11:56, 10 mar 2014

Mirka napisał(a)

Znaczy się, że ja ogrodnikiem nie jestem...zero cierpliwości w ogrodzie...
Podziwiam Cię, że potrafisz czekać aż na tyle urośnie, że można w grunt przesadzić...ja bym chciała mieć wszystko już i najlepiej jeszcze żeby zimą też kwitło
Kindzia 11:57, 10 mar 2014

Kondzio napisał(a)
ja niestety nie umiem być cierpliwy hi hi hi

Ja jestem dosyć cierpliwa...ale nie w ogrodzie
malgorzata_s... 12:03, 10 mar 2014

Kasiu ja też od razu chcę wszystko duże w ogrodzie Niestety plecy nie lepiej. Znalazłam tylko pozycję pionową w której mogę się suwać więc nie muszę na kolanach Nawet do ogrodu wyszłam po równym. Niestety to na tyle Buziam.
Kindzia 12:05, 10 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja też od razu chcę wszystko duże w ogrodzie Niestety plecy nie lepiej. Znalazłam tylko pozycję pionową w której mogę się suwać więc nie muszę na kolanach Nawet do ogrodu wyszłam po równym. Niestety to na tyle Buziam.

To ciutkę lepiej...wiem co to znaczy na czworakach do toalety...

Musisz leki mieć, samo nie przejdzie!!!
Kasik 12:07, 10 mar 2014

U mnie hortusie posadzone i porządek jako taki (z jednej strony), a u Ciebie widzę, ze eksmisja była i spotkanko.
Super, że macie do siebie nie daleko- możecie wpadać na pogaduchy rabatkowe.

Buziaczki
malgorzata_s... 12:09, 10 mar 2014

Kindzia napisał(a)

To ciutkę lepiej...wiem co to znaczy na czworakach do toalety...

Musisz leki mieć, samo nie przejdzie!!!

Wiem Kasiu, Robię sobie zastrzyki od wczoraj i leki biorę a do lekarza jak Krzyś wróci bo sama nie dam rady.