Wrzosy na grzyba, w tym roku Topsinem. Powojniki dwa tygodnie temu podlałam previcurem, teraz miksturą Alinki, takiego wczesnego gagatka mam, uwiąd ma co roku i próbuję co mu pomoże. A mikstura Alinki : na 10 l wody, 15 tabl.nadmanganianu potasu i 15 zgniecionych ząbków czosnku. Ma się przeżreć ze dwie godziny i podlewać.
Ja nie byłam na wycieczce, chłopcy byli, musiałam się na bóstwo w tym czasie Ale zdjęcia mam
Nie, mam tam też Caramellę, to parkowa (ale rośnie na 1,2 m) i może jeszcze jakąś...można powiedzieć, że ponad 90 % to wielkokwiatowe tam Nooo...i na początku Alchymist!!!
Znaczy się, że ja ogrodnikiem nie jestem...zero cierpliwości w ogrodzie...
Podziwiam Cię, że potrafisz czekać aż na tyle urośnie, że można w grunt przesadzić...ja bym chciała mieć wszystko już i najlepiej jeszcze żeby zimą też kwitło
Kasiu ja też od razu chcę wszystko duże w ogrodzie Niestety plecy nie lepiej. Znalazłam tylko pozycję pionową w której mogę się suwać więc nie muszę na kolanach Nawet do ogrodu wyszłam po równym. Niestety to na tyle Buziam.
U mnie hortusie posadzone i porządek jako taki (z jednej strony), a u Ciebie widzę, ze eksmisja była i spotkanko.
Super, że macie do siebie nie daleko- możecie wpadać na pogaduchy rabatkowe.