Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Urszulla 15:55, 08 mar 2014

Rzeczywiście, ogród jest imponujący
Narazie budzi się powoli ze snu zimowego, ale latem będzie tryskał energią
Kasiu, dziękuję w szczególności Twojemu Mężowi i Synowi za pięknie wykopane hortensje i upakowanie ich do mojego niewielkiego auta Schowałam je u siebie za bukszpany -na tych kilka zimnych nocy które mają nadejść. Mam czas na przemyślne zasadzenie
Te hortensje stały się również powodem czyszczenia auta wewnątrz, do którego zabieram się od miesiąca
Tobie dziękuję za gościnę i fajne spotkanko
ach, i Twojemu Mężowi za piękne tulipany z okazji Dnia Kobiet
Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia
anna_g 15:57, 08 mar 2014

I jeszcze takie tam różne debaty rabatkowe

a to Kasiowy fajny kompostownik dwukomorowy - kolejne dzieło e-Ma

boguslawa_ma... 16:30, 08 mar 2014

anna_g napisał(a)
I "praca zespołowa" tzn. Panowie pracowali Panie kibicowały (czasami) Ula zabierała od Kasi hortensje ogrodowe w ilości sztuk... kilka Kasia ma fotkę samochodu po załadowaniu A to wykopywanie

I już kilku nie ma

O matko ale spustoszenie,to wszystkie Ula zabrała?Spotkanie napewno było super
Pola 17:33, 08 mar 2014

Kasiu spotkanko było , fotki wstawione.... Oj jak ja lubię takie fotorelacje ze spotkań oglądać.... Już troszkę obejrzałam twój ogródek cudny...
gierczusia 19:20, 08 mar 2014

Ojjj, ależ dziś kopanko było .... Tęsknię już do tych spotkań w ciepłe letnie dni .. Achhh.. Buziam
Kindzia 20:53, 08 mar 2014

Na razie padam na twarz...róże, wrzosy, lawendy ciachnięte. Trawki Ulcia wsadzone (jak Ty to Kobieto dzielisz???!!! Szpadlem chyba...ja je tak po chamsku podzieliłam...), nawet nie psiknięte wrzosy na grzyba jeszcze i Kubuś ciągle baluje...jutro, jutro zgram zdjęcia i coś więcej napiszę. Obiecuje, że się zmobilizuję
Było super, jak zawsze zresztą

I jakie pierwiosnki piękne mam!!! Ula, dziękuję. Jutro pokażę, znowu Kubiś woła : babciuuuuu.....

Do jutra
Mala_Mi 21:01, 08 mar 2014

Oglądam... i wzrokiem pomagałam kopać hortki.. aż mnie kręgosłup zabolał
Ale masz porządeczek.. i logo ogrodu super
Urszulla 21:05, 08 mar 2014

Kasiu, trawki najlepiej nożem z piłką
Po chamsku zrobiłaś, to całkiem prawidłowo

A teraz mi się przypomniało, że jak wyjeżdżałam od Ciebie to mijałam szkółkę i były tak piękne rodki, że żałuję że się nie zatrzymałam. Ale jak będą kwitły muszę tam pooglądać. Fajne okazy takie zwarte i zielone i duże

Normalnie jak u Ciebie zobaczyłam różankę to mi w pamięć zapadła Muszę u siebie pomyśleć
Uwierzysz że w zeszłym roku myślałam o hortkach właśnie tam gdzie będę sadzić te od Ciebie Nie przypuszczałam że tak szybko będę miała.
Dziękuję jeszcze raz
Kindzia 12:25, 09 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Ja nie wiem , co to ostatnio jest ,że durś tematy erotyczne ....

Buziaki Kasiu

Ps..ale te Twoje krokusy piękne

Zapewniam Cie Gierczuś, że majty, o których myślałam nie miały nic wspólnego z myślą o figo-fago...to takie majtki z nogawami, żeby Bogusia nie przemarzła...

Wiadomo Krokusy są ogólnościowo piękne, bo pierwsze
Kindzia 12:26, 09 mar 2014

Mirka napisał(a)
To relacja będzie?
Miłego weekendu i spotkania.

Ja zaraz od siebie też coś dorzucę, było bardzo miło Zresztą już się znamy, to tylko niekończąca się kontynuacja była

Dziękuję Szkoda, że już niedziela...wracać trzeba