Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mirka 22:20, 12 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Ja Wam powiem Dziewczynki .. Te nasze eMusie to niezłe "okazy "... A że pójdą do ńieba w laciach za to ,że z nami dzikimi ogrodniczkami wytrzymali , to juz nie wspomnę

Kuleeee , ja tylko raz florowitem lałam ....
E tam zaraz w łaciach nie bedzie tak zle
Luki 22:27, 12 maj 2014

No i buczek się wystraszył reklamacji
To wy jeszcze się do Bogdzi w kolejnym tygodniu wybieracie takim to dobrze.
Kasik 22:29, 12 maj 2014

No - już jestem. Miałam dzisiaj urwanie. W pracy orka , a jeszcze tatuś kazał przyjechać na działkę po hostę. Myślałam, ze padnę, jak ją zobaczyłam- jakiś mutant. Oczywiście musiałam oglądać każdego badylka i listeczka, a moje roślinki czekają na posadzenie.
U Ciebie Kasiula to dopiero wiosna. Jak się ogląda zdjęcia, to aż kipi ta zieleń. No i te rh i azalie- cudnie.

Floksów od Ani nie będę brała, bo mama zapakowała mi wszystkiego pół bagażnika.
Broniłam się rękami i nogami.
anna_g 22:40, 12 maj 2014

Znaczy siem Kasik - floksów moich niet???? Nie, no oki - tylko dla Ciebie miałam specjalnie do donicy posadzić bo wiem że Ty na noc zostajesz Jakbyś się jednak zdecydowała to tylko powiedz

Kindzia- azalie dały czadu... to ich czas i piękne są trudno bez nich wyobrazić sobie wiosnę w ogrodzie Buczki super - nadrobią wszystko - grunt że zaczęły. Buziaki
JulkAd 10:08, 13 maj 2014

Fajnie macie Kasiu z tą sobotą.....ja byłam już zdecydowana jechać w ubiegłym tygodniu, ale jak na złość o 12.00 w sobotę w pracy muszę być......nasze władze miejskie tak naciskają, że musimy się udzielać społecznie....wiadomo dlaczego.....
....miłego dnia dzisiaj
Kindzia 11:01, 13 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Echhhh , Wy to Szczęsciary jezdeście ...

Kasiu .. Ja prośbę mam ... Czy możesz mi od Bogdzi magnolię przetransportwoać ???... Nie bedzie to dla Ciebie jakiś kłopot ???

Mogę...ale nie za darmo...za buziola
Kindzia 11:04, 13 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Ja Wam powiem Dziewczynki .. Te nasze eMusie to niezłe "okazy "... A że pójdą do ńieba w laciach za to ,że z nami dzikimi ogrodniczkami wytrzymali , to juz nie wspomnę

Kuleeee , ja tylko raz florowitem lałam ....

Coś Ty Gierczuś...mój też już dziki ogrodnik się robi, to spoko

Ja też raz, trochę lałam Azofoską (ale nie jest wydajna, szkoda kasy na taką w płynie), trochę Floro.
Kindzia 11:04, 13 maj 2014

Mirka napisał(a)
E tam zaraz w łaciach nie bedzie tak zle

A może to odwrotnie będzie?
Kindzia 11:06, 13 maj 2014

Luki napisał(a)
No i buczek się wystraszył reklamacji
To wy jeszcze się do Bogdzi w kolejnym tygodniu wybieracie takim to dobrze.

Ja myślę, że relamację to w ... miał. Tylko to wytarganie z tak pięknie przygotowanego podłoża...żal im się zrobiło I się ogarnęły
Jak się tak dobrze przyjrzeć...w ciągu następnego miesiąca tylko jeden weekend mam wolny...jak to ogarnąć???
Kindzia 11:09, 13 maj 2014

Kasik napisał(a)
No - już jestem. Miałam dzisiaj urwanie. W pracy orka , a jeszcze tatuś kazał przyjechać na działkę po hostę. Myślałam, ze padnę, jak ją zobaczyłam- jakiś mutant. Oczywiście musiałam oglądać każdego badylka i listeczka, a moje roślinki czekają na posadzenie.
U Ciebie Kasiula to dopiero wiosna. Jak się ogląda zdjęcia, to aż kipi ta zieleń. No i te rh i azalie- cudnie.

Floksów od Ani nie będę brała, bo mama zapakowała mi wszystkiego pół bagażnika.
Broniłam się rękami i nogami.

Widziałam te Twoją wiadrową hosteczkę...dobrze, że miejsce masz Ciesz się, że masz od kogo przytargać
Teraz zieloniutko wszędzie, pogoda sprzyja. Tylko czwartek mnie martwi trochę...50 l deszczu ma spaść???!!!

Jak Ci floksów braknie, u mnie sobie dokopiesz.