Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mala_Mi 19:11, 14 maj 2014

Przyszłam się razem cieszyć z powodu buków, a tu widzę.. strach przed powodzią.. i temat Kondzia... na mnie sie nafochał..... prawie jestem pewna na 99,9%....
Urszulla 19:15, 14 maj 2014

Kasiu trawy na pewno zniosą zalanie, zresztą będą rosły jak zwariowane

Martwię się bo słyszałam od koleżanki z pracy, że w Pszczynie stan powodziowy zapowiedziany
malgorzata_s... 19:15, 14 maj 2014

Kasku cudne widoczki Mam nadzieję ze jednak woda cię ominie i szkód nie Nairobi
Buziam
Kindzia 19:49, 14 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Przyszłam się razem cieszyć z powodu buków, a tu widzę.. strach przed powodzią.. i temat Kondzia... na mnie sie nafochał..... prawie jestem pewna na 99,9%....

Fajnie Byle się nie utopiły
Może nie będzie tak źle, Ty Aniu w tym samym pasie powodziowym...cholewcia, nie może być znowu przecież.

Niemożliwe, przecież Kondzio Cię kocha nad życie...nie wierzę. To co innego.
Kindzia 19:54, 14 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Kasiu trawy na pewno zniosą zalanie, zresztą będą rosły jak zwariowane

Martwię się bo słyszałam od koleżanki z pracy, że w Pszczynie stan powodziowy zapowiedziany

Tylko nie wiem jak imperaty, one nie lubią za długo nóżek moczyć. Co ma być to będzie, wpływu nie mam.

Nam sms przysyłają o zagrożeniach...domu nie zaleje, na górce. Ogród popłynie...i to sprzątanie znowu. Ćwiczy mnie ktoś tam...dopiero grad z ulewą był. Zobaczymy, może jakoś będzie. Na zapas się martwić nie będę.
Kindzia 19:57, 14 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasku cudne widoczki Mam nadzieję ze jednak woda cię ominie i szkód nie Nairobi
Buziam

Dopiero oglądałam zdjęcia z początków, przy budowie domu. O matko, ile śmieci, bałaganu było. Dobrze, że już po wszystkim
Pocieszam się, że jeżeli nas podleje, to w wyśmienitym towarzystwie. Cały południowo-wschodni pas zagrożony...na razie spokojnie.
Bogdzia 22:55, 14 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Tylko nie wiem jak imperaty, one nie lubią za długo nóżek moczyć. Co ma być to będzie, wpływu nie mam.

Nam sms przysyłają o zagrożeniach...domu nie zaleje, na górce. Ogród popłynie...i to sprzątanie znowu. Ćwiczy mnie ktoś tam...dopiero grad z ulewą był. Zobaczymy, może jakoś będzie. Na zapas się martwić nie będę.

Nie martw sie na zapas, moze bedzie dobrze . z mojej perspektywy dobrze to wygląda bo deszczu jeszcze porządnego nie widziałam, mam nadzieje ze na strachu się skończy.
Tess 06:37, 15 maj 2014

Kasiu, Bożenka dobrze mówi - nie martw się na zapas.
Życzę Ci, i wszystkim innym w południowych województwach, żeby z dużej chmury mały deszcz

W ogrodzie masz pięknie. Zdjęcia ostatnie - miodzio
danuta_szwajcer 08:49, 15 maj 2014

Oj Kasiu wspolczuje Ci, pewnie z niepokojem patrzysz w niebo, moze jednak oni na zapas gadaja i oby tak było. U mnie tez leje od nocy ciągiem , tylko, ze u mnie nic mi nie zagraza a ziemia jest tak przepuszczalna, ze nic mi nie zaleje tylko plus bedzie bo woda moze w studni sie pojawi. Z Pisarzowic rezygnuje niestety bo za daleka droga by ryzykowac. Po niedzieli juz nawet 27C ma byc no wiec pech ale sama wiesz, ze dwa ulewy wystarczy by szkod narobic. Zycze Ci aby nic Ci nie poniszczylo. Pozdrawiam serdecznie
Gabrysia_ 08:54, 15 maj 2014

Kasiu...trzymam kciuki i mam nadzieję,że prognozy są na wyrost,ale wiadomo trzeba być czujnym!
U mnie też cały czas leje i jest strasznie zimno.
Buziaki