Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 13:33, 31 maj 2014

Kindzia napisał(a)

A niech se mieszka Byle by mi tylko do sąsiada nie wyrosła
Myśl...

Kaśko .. Ja się jakoś nie umię obrobić... Powiedz , czy Ty jedziesz do Rybnika w sobotę 7???? .. Bo coś mi się wydaje ,że tak.. Może tam byś mi przywiozła ta magnolię ??.. Jak to nie kłopot .. Myslałam o kameralnym spotkaniu u mnie , ale może tak być ,że dam radę dopiero na początku lipca , więc bez sensu tyle czasu Cię obarczać ... A może onaurośnie wtedy az do sąsiada o on nie bedzie kciał oddać

Buziaki .. Sorrry , ale nie nadążam....
malgorzata_s... 23:06, 31 maj 2014

Kasiu ja dzisiaj okosiłam między deszczem No i pokancikowałam I gości miałam Fajny dzień był
Buziam
Kindzia 11:00, 01 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Gailardie u mnie nigdy nie przezimowały.... wiec należy traktować jak jednoroczne..

Z jeżówkami to widzę idziesz w czerwień i żółć Fajne kupiłaś

I spotkanie zaliczone i bylinowy raj..... ja od szkółek trzymam sie z daleka.. bo szans na nic nie mam... i Łukasz nie ma żadnej jeżówki.... szok.. to nagana musi być wpisaniem do akt.. bo róże rozumiem... to kłujoki....

Czy łubin sie przyjmie??? Nie wiem.. daj mu szansę, niektóre byliny leża zwiędłe a potem sie podnoszą..
Po co ci austinka, jak masz tyle innych pięknych róż.....
Naparstnice wolą raczej sucho niż mokro... jak siewki zeszłoroczne, to w tym powinny zakwitnąć

Mówisz gailardie jednoroczne? Pani mówiła, że zimują...
A z jeżówkami w tym roku poszłam w czerwień i żółć, w zeszłym były róże i biele Lubię jeżówki
Łukasz Cię wspominał w tamtej szkółce...mówił, że chciałby Cię zobaczyć jak byś tyle bylin na raz zobaczyła do kupienia
Łubin podlewam codziennie, jeszcze dzisiaj wody dostanie...potem sam musi sobie radę dać...albo nie...na razie wygląda lepiej niż w piątek
Mam jedną suchą rabatkę, tam by naparstnicom najlepiej było, ale zajęta
Kindzia 11:01, 01 cze 2014

gierczusia napisał(a)

Kaśko .. Ja się jakoś nie umię obrobić... Powiedz , czy Ty jedziesz do Rybnika w sobotę 7???? .. Bo coś mi się wydaje ,że tak.. Może tam byś mi przywiozła ta magnolię ??.. Jak to nie kłopot .. Myslałam o kameralnym spotkaniu u mnie , ale może tak być ,że dam radę dopiero na początku lipca , więc bez sensu tyle czasu Cię obarczać ... A może onaurośnie wtedy az do sąsiada o on nie bedzie kciał oddać

Buziaki .. Sorrry , ale nie nadążam....

Dobrze, jedziemy do Rybnika Przywiozę
Kindzia 11:03, 01 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja dzisiaj okosiłam między deszczem No i pokancikowałam I gości miałam Fajny dzień był
Buziam

Deszcz padał u Was??? U nas ładnie cały dzień było. Wprawdzie jakieś chmury krążyły, ale nas ominęło. Gości? Fajnie, zaraz zobaczę.
To kawał roboty odwaliłaś, jednak kanciki trochę czasu zajmują
malgorzata_s... 11:07, 01 cze 2014

No lało ze trzy razy. Jak Ania przyjechała to nawet mocno Ale później przeszło. Buziole niedzielne
Kindzia 11:08, 01 cze 2014

Wczoraj jednak pojechaliśmy z reklamacją buka. Wyglądał mocno niewyraźnie. Bez problemu dostaliśmy nowego.
Stary i nowy

Słabo widać, ale ten nowy bardziej rozrośnięty niż ten drugi...ale już rośnie sobie. Mam nadzieję, że z powodzeniem teraz już...

Kindzia 11:09, 01 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No lało ze trzy razy. Jak Ania przyjechała to nawet mocno Ale później przeszło. Buziole niedzielne

Anię miałaś? Zaraz do Ciebie polecę zobaczyć
Kindzia 11:11, 01 cze 2014

Alchymist w pełnej krasie i róże, które już zaczęły

Kindzia 11:12, 01 cze 2014