Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 09:55, 30 maj 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Hej, Kindziu! Wreszcie do Ciebie dotarłam. I teraz, jak już poznałam Cie osobiście mus do Twojego ogrodu zaglądać

Czytam, że małe, acz owocne spotkanko zaliczyliście

Cieszę się z Twoich odwiedzin i zapraszam częściej Ja właśnie przed chwilą u Ciebie byłam, przeleciałam się troszeczkę po Twoich włościach
Tak, wczoraj było bardzo miło znowu i gdyby nie ziąb i deszcz pewnie jeszcze dłużej by trwało
W ten weekend mam wolne, ale dzieci przyjeżdżają, w przyszły znowu spotkanko nam się szykuje
Kindzia 09:56, 30 maj 2014

Aparat juz odebrany od Bogusi, relacja z wczoraj będzie Tylko do Pszczyny dotrzeć muszę...a to wiąże się z natychmiastowym powrotem do służbowych zajęć

NIE PADA !!!
Mirka 10:05, 30 maj 2014

Miłego weekendu bez deszczu wpadnę wieczorkiem na relację foto
Milka 13:37, 30 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Już piszę...
Pojechałyśmy z Bogusią najpierw po Łukasza, lało nieźle. I z Łukaszem do szkółki. Tam dość szybko przestało padać Od razu łatwiej było
Właściciele są przesympatyczni, szkółka wypasiona, rośliny warte grzechu
Widzieliśmy to wszystko, na prawdę warto tam zamawiać! Mają ogromne ilości wszystkiego, byliny, trawy, bardzo dużo Pani doradza i uśmiecha się nieustająco. Oprócz tego, że mają stronę internetową, to myślę, że można zadzwonić i zapytać o interesujące nas rośliny i tak zamówić Nie mają na stronie internetowej wszystkich roślin.Wiedzą, że jesteśmy z Ogrodowiska Na początku tygodnia Basia tam u nich była i od razu nas skojarzyli...i że w Łodzi na spotkaniu byliśmy, też wiedzieli
Co kupiłam?
Ostróżki Sky Blue, jeżówki Hot Papaya i Leilani, turzyce buchanani, świecznice Black Negligee,gailardie Sun Devil. Nie kupiłam przetacznika Christa.pani mi odradziła, jekiegoś wyrodzonego mieli.
Wszystkie zdjęcia są, ze szkółki, z ogródka Łukasza...ale jutro wkleję, u Bogusi aparat został...taka zakręcona byłam!!!
Deszcz zaczął padać znowu jak skończyliśmy zakupy...
Łukasz bardzo cierpliwie nam towarzyszył i nawet jakieś zakupy też popełnił
Teraz mam balkon zawalony roślinami

Szalejecie!!! ja też nakupiłam, a sadzić nie ma kiedy
gratki na 700 i jak słyszę, kolejne spotkanie i u nas nie leje!!!...Łukasz pwoli się wprawi
anna_g 13:39, 30 maj 2014

No to czekam na te fotki U nas też nie pada i nawet słonko wygląda jednym maleńkim promykiem ale zawsze to coś Zimno jest jeszcze to fakt więc raczej nie jedź... bez
Buziol
danuta_szwajcer 18:47, 30 maj 2014

Gratki Kasiu Czekam na zdjecia z zakupami ale i tak Cie podziwiam za tą werwe i wytrzymalosc w tym kursowaniu tam i z powrotem Zapewne zaraz bedziesz sadzic bo pogoda dobra do sadzenia Od wtorku wraca lato wiec pogoda na kolejny weekend bedzie Pozdrawiam serdecznie
Kindzia 20:53, 30 maj 2014

Mirka napisał(a)
Miłego weekendu bez deszczu wpadnę wieczorkiem na relację foto

Jak przyjechaliśmy to już nie pada
Zaraz będzie, właśnie zdjęcia się zgrywają
Kindzia 20:57, 30 maj 2014

irena_milek napisał(a)

Szalejecie!!! ja też nakupiłam, a sadzić nie ma kiedy
gratki na 700 i jak słyszę, kolejne spotkanie i u nas nie leje!!!...Łukasz pwoli się wprawi

Dużo nie kupiłam...już za bardzo nie mam gdzie... Irenko, Ty masz hektary, ale już chyba tez pełno?
Przyzwyczaję się i co zimą będzie???
Łukasz jest w porządku
Dziękuję za pomponiki Mojemu maleństwu właśnie dzisiaj obcięłam przekwitłe.
Kindzia 20:58, 30 maj 2014

anna_g napisał(a)
No to czekam na te fotki U nas też nie pada i nawet słonko wygląda jednym maleńkim promykiem ale zawsze to coś Zimno jest jeszcze to fakt więc raczej nie jedź... bez
Buziol

Mam wszystko co trzeba
Zara...
Kindzia 20:59, 30 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Gratki Kasiu Czekam na zdjecia z zakupami ale i tak Cie podziwiam za tą werwe i wytrzymalosc w tym kursowaniu tam i z powrotem Zapewne zaraz bedziesz sadzic bo pogoda dobra do sadzenia Od wtorku wraca lato wiec pogoda na kolejny weekend bedzie Pozdrawiam serdecznie

Można się przyzwyczaić Trochę posadziłam, ale nie wszystko jeszcze, jutro dokończę

Dziękuję Danusiu

Pewnie masz zamówioną pogodę? Jak Bogdzia?