Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

boguslawa_ma... 21:17, 13 cze 2013

Kasiu tą drzewiastą co kupiłam u Kapiasów plam dostała i chyba Ela miała racje że grzyba miałai nie wiem czy będzie coś z niej
bociek 21:19, 13 cze 2013

O matulu, gdzie ja te fszystkie chciejstwa wsadze. Anek, ja choruje na ostrozki, na malwy, na piwonie, tylko gdzie ja to mam sadzic, zeby sobie znowu nie zrobic kipiszu Kasia, bierz piwonie, nie zastanawiaj sie ani chwili

Buziam, jutro pijatek, slonecznego likendu poczatek I tej wersji bede bronic jak niepodleglosci
Bogdzia 22:02, 13 cze 2013

Kasiu pozdrówka zostawiam.
eliza3 22:03, 13 cze 2013

Kasiu pozdrawiam. Czekam na zdjęcia kolejnych róż, bo pogoda piękna, więc i kwiatki będą się cieszyć ze słoneczka.
Nareszcie ciepło
boguslawa_ma... 07:34, 14 cze 2013

Kasiu jak pojedziesz do Pszczyny to zrobiłabyś fotkę tego miejsca gdzie masz hortensje bo chce zgapić
od ciebie tą rabate( o ile można) bo zrobiłam podobnie ale chodzi mi co tam masz oprócz horti.
Po głowie chodzi mi ten klon ale może ta trzmielina na pieńku będzie lepsza bo nie mam dużo miejsca
ale czy by pasowała nad hortensjami jak myślisz?musiałabym odwiedzic jaką szkółkę .

Kindzia 08:23, 14 cze 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu tą drzewiastą co kupiłam u Kapiasów plam dostała i chyba Ela miała racje że grzyba miałai nie wiem czy będzie coś z niej

O matko! Taka piękna ma być, pryskaj, może się uratuje...
Kindzia 08:26, 14 cze 2013

bociek napisał(a)
O matulu, gdzie ja te fszystkie chciejstwa wsadze. Anek, ja choruje na ostrozki, na malwy, na piwonie, tylko gdzie ja to mam sadzic, zeby sobie znowu nie zrobic kipiszu Kasia, bierz piwonie, nie zastanawiaj sie ani chwili

Buziam, jutro pijatek, slonecznego likendu poczatek I tej wersji bede bronic jak niepodleglosci

Ja mam takie tendencje jak Ania Dużo, gęsto i kwitnąco
Jedyne, czego mnie zdołało nauczyć forum to to, że nie mam wszystkich kolorów tęczy Staram się chociaż w tym zachować umiar
Oj, mamy bardzo jeżdżący weekend teraz tam i z powrotem będziemy kursować, ale ta pogoda wynagradza wszystko
Kindzia 08:27, 14 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Kasiu pozdrówka zostawiam.

Miło mi Bogdziu, że znajdziesz troszkę czasu i dla mnie
Kindzia 08:32, 14 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Kasiu pozdrawiam. Czekam na zdjęcia kolejnych róż, bo pogoda piękna, więc i kwiatki będą się cieszyć ze słoneczka.
Nareszcie ciepło

Właśnie mówiłam przed chwilą, że róże to teraz już powinny zachwycić, zobaczę dzisiaj
Muszę dzisiaj jeszcze zdążyć porządek z nemezją zrobić, widać już chwaściory i jakoś ją muszę poprzerywać. Chyba te siewki wysadzę, wyplewię i znowu posadzę, jak astry, przepikowane
Jeszcze nawet maciejki nie siałam, najwyższy czas...
Kindzia 08:52, 14 cze 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu jak pojedziesz do Pszczyny to zrobiłabyś fotkę tego miejsca gdzie masz hortensje bo chce zgapić
od ciebie tą rabate( o ile można) bo zrobiłam podobnie ale chodzi mi co tam masz oprócz horti.
Po głowie chodzi mi ten klon ale może ta trzmielina na pieńku będzie lepsza bo nie mam dużo miejsca
ale czy by pasowała nad hortensjami jak myślisz?musiałabym odwiedzic jaką szkółkę .

Mówisz i masz

Myślę, że trzmielina będzie za niska, chyba że znajdziesz takie wysoko szczepione, moje trzmieliny są szczepione na wys. 1,2 m. To za nisko. Hortensja dość wysoko rośnie...Klona Golden Globe można formować...jesienią swojego delikatnie przytnę.