Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 18:43, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Do ZG prawdopodobnie w lipcu jedziemy Właściwie pod koniec lipca, to nie jest dobry czas na kopane buksiki.

A to ciekawa jestem kiedy konkretnie
JulkAd 18:49, 23 cze 2014

Milka napisał(a)
Kasiu, tu i ówdzie doczytałam, że New Dawn cię średnio zachwyca, a ja jak sobie obejrzałam u Dzidki i Joasi, to po prostu zakochałam się w niej...i w Nostalgii

No to co jej jeść daje?....przeca samą wodą nie żyje?...a moja papu dostała i ma mnie gdzieś
JulkAd 18:57, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Zła...? Ja byłam wściekła! Jakby inna drużyna grała niż w piątek! Ślimoki...

Epitetami też rzucałaś?...ja czasami się wkurzam i idę oglądać coś innego w drugim pokoju....no bo mojego eMa nie odciągnę...ale jemu to plaster na usta potrzebny...sąsiedzi na pewno wtedy wiedzą, że nasi w siatkę grają....no porównując piątek i niedzielę, to dwie różne drużyny....niebo, a ziemia...cóż został nam Iran, a to niestety ciężki przeciwnik, bo nieobliczalny....ale zakładając, że najważniejsze dla nas są MŚ to LŚ rozgrywają chłopcy i tak całkiem nieźle
...czytałam, że po lekarzach chodzisz....uważaj na siebie ...zdrówka życzę
Kindzia 20:19, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

A to ciekawa jestem kiedy konkretnie

Dzisiaj z Kasią rozmawiałam Umówiliśmy się na 24-go lipca Nie jest to termin na kopane buksiki
Kindzia 20:20, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

No to co jej jeść daje?....przeca samą wodą nie żyje?...a moja papu dostała i ma mnie gdzieś

Moje tylko śmierdziela z pokrzywy, nie mogę powiedzieć, rosną, zresztą zobaczysz sama, ale kwiat nietrwały bardzo...jakoś mnie nie porwała...
Kindzia 20:24, 23 cze 2014

JulkAd napisał(a)

Epitetami też rzucałaś?...ja czasami się wkurzam i idę oglądać coś innego w drugim pokoju....no bo mojego eMa nie odciągnę...ale jemu to plaster na usta potrzebny...sąsiedzi na pewno wtedy wiedzą, że nasi w siatkę grają....no porównując piątek i niedzielę, to dwie różne drużyny....niebo, a ziemia...cóż został nam Iran, a to niestety ciężki przeciwnik, bo nieobliczalny....ale zakładając, że najważniejsze dla nas są MŚ to LŚ rozgrywają chłopcy i tak całkiem nieźle
...czytałam, że po lekarzach chodzisz....uważaj na siebie ...zdrówka życzę

A skąd wiesz, że rzucałam???
Z Iranem łatwo nie będzie, ale mam nadzieję, że się chłopcy zmobilizują szczególnie przed mocnym przeciwnikiem i dobrze będzie Nawet nie wiem jeszcze kiedy grają.
U mnie piłka nożna dorywczo oglądana, czyli spokój
Po lekarzach...zmusiła mnie rodzinka, przebadam się, zobaczą, że zdrowa jak krowa jestem
Kindzia 20:38, 23 cze 2014

I nareszcie do zdjęć dotarłam. Najpierw lilie Bogusi i z bliska,
i z dalsza

Kindzia 20:46, 23 cze 2014

Tu widać moje "stare" berberyski Golden Rocket z Admiration w nóżkach

New Dawn i Louise Odier z bliska

I na drugim planie z dalsza po ochlastaniu irysów syberyjskich. Teraz je widać dobrze wreszcie

JulkAd 20:47, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)

Dzisiaj z Kasią rozmawiałam Umówiliśmy się na 24-go lipca Nie jest to termin na kopane buksiki

To jaką trasą?...pogadamy jak się spotkamy
Iwk4 20:49, 23 cze 2014

Kindzia napisał(a)
I nareszcie do zdjęć dotarłam. Najpierw lilie Bogusi i z bliska,
i z dalsza

Jakie piękne zestawienie kolorów. A ja tak się broniłam przed liliami. W zeszłym roku kupiłam 2 doniczki w biedronce, przetrwały na rabatce, w tym kupiłam jeszcze 3 cebule i muszę przyznać, że kupiły moje serce.
Kindziu, byłam na początku twojego wątku i na końcu starego. Rozważę twój projekt ciurkadełka. Powiedz mi tylko, czy ta woda się nie rozchlapuje z kamienia, bo kamień nierówny jest.