Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 12:37, 20 sie 2014

Agania napisał(a)
Kasiu, dawno mnie nie było, a u ciebie prawdziwy festiwal kwiatowy, jak cudnie, podziwiam i wiem, że ty się nigdy nie poddajesz jesteś wyjątkowym pracusiem, podziwiam twoją determinację i dyscyplinę, bo ogród jest jak z pod igły i taki zdrowy i kolorowy, stworzyłaś wyjątkowe zakątki i połączyłaś kwiatuchy ze sobą tak doborowo, że oczu oderwac nie można......kuleczki, stozki i inne strzyżone formy, nadają elegancji i oryginalności

Zacznij w końcu wypoczywać, ta pora roku i świadomość, że zbliża się jesień tak na nas niekorzystnie wpływa, ale jeszcze będziemy przeżywać do końca roku niezapomniane chwile i tego Ci życzę

buziak

Aż się rumienię...to o moim ogrodzie Agatko? Na pewno??? To takie miłe co piszesz, ale czy zasłużone...mam sporo miejsc do poprawy, rabata pod sąsiadami powinna cała iść do przekopania, rewolucji by trzeba, a weny brak ciągle. To czekam. Przecież nie ucieknie...Zmobilizować się muszę do salonowej jesienią, mus jest. Od czegoś zacząć trzeba znowu Jeszcze zupełnie nie wiem jak rośliny na nowo rozmieścić, gdzie dziury na dalie zostawić...jakiś redbulek mi potrzebny
Mam zwalić na zbliżającą się jesień? Może i tak dobrze będzie, trochę wyrzuty sumienia wyciszę

Dziękuję Agatko za tyle dobrych słów i pocieszenie
Kindzia 12:42, 20 sie 2014

Sebek napisał(a)
Festiwal róż u Ciebie, milo się na nie patrzy Odpoczynku życzę, ja też czasem nie mam serca do ogrodu i zajmuje się czymś innym Pomaga

Trochę róż mam, zawsze jakaś kwitnie A fotogeniczne są, to pokazuję Mam nadzieję, że jesienią mi się uda z tymi ciężko znalezionymi austinkami, wywalę te, które mnie denerwują i nowej werwy dostanę. Ale to w październiku dopiero, wcześniej się zmobilizować muszę...zaraz cebule wkopywać trzeba

Dzięki Sebuś za pocieszenie Jakąś motywację muszę sobie znaleźć...
bdan 12:43, 20 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Mam zwalić na zbliżającą się jesień? Może i tak dobrze będzie, trochę wyrzuty sumienia wyciszę

Jakie wyrzuty dziewczyno, ogród masz super zadbany, a winowajcą jest doba, która ma za mało godzin.
Człowiek wraca po pracy, dwa razy się obróci i koniec dnia

Tak więc nie redbulek, a lampka fajnego winka i cieszyć się z tego co jest.
Milka 12:59, 20 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Nie mam weny do roboty...nie chce mi się A wiem, że powinnam, to mnie dołuje jakoś. Muszę się nauczyć olewania...

Właśnie się kręci koło mnie i piszczy...ten lew. Na kolana chce A jego wyrko puste czeka...

Kasia, czasami tak bywa...organizm mądry wycisza, odpuść, a samo wszystko wróci, też nie raz tak miałam... tylko te wyrzuty w środku męczą
Milka 13:01, 20 sie 2014

i na dobranoc mój "lew" odchodzący od wodopoju

piękne to miejsce, nawet twój lew idealnie się wpisuje
nie marudź, jest slicznie, zmiany stale robimy, wiesz, co ja mówiłam, że koniec, a nadal zmieniam, bo znowu za gęsto wyszło, albo coś się nie sprawdziło, to tak, jak wyrastanie z ubrań
Milka 13:03, 20 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Najpierw dalie. Lubię je bardzo, niezawodne kwitnienie

same piękności, łącznie z ciągiem dalszym wspaniały ogród późnego lata
Kindzia 13:07, 20 sie 2014

bdan napisał(a)

Jakie wyrzuty dziewczyno, ogród masz super zadbany, a winowajcą jest doba, która ma za mało godzin.
Człowiek wraca po pracy, dwa razy się obróci i koniec dnia

Tak więc nie redbulek, a lampka fajnego winka i cieszyć się z tego co jest.

U mnie Danusiu specyficznie...w tygodniu mieszkam gdzie indziej, w weekendy tam...czasu mało Jak przyjeżdżamy na weekend, to ciągle coś trzeba zrobić, ogród woła, czasami mnie to przytłacza po prostu. To chwilowe, mam nadzieję, pozbieram się. Za dwa i pół tygodnia ogrodowiskowych GOŚCI z daleka mam, to mi energii doda, zmobilizuje się
Ale za pocieszające słowa dziękuję
Kindzia 13:09, 20 sie 2014

Milka napisał(a)

Kasia, czasami tak bywa...organizm mądry wycisza, odpuść, a samo wszystko wróci, też nie raz tak miałam... tylko te wyrzuty w środku męczą

Idealnie to ujęłaś Irciu, właśnie tak mam. Po raz pierwszy...ale mówisz, że nie utrwala się takie uczucie? To dobrze, już się bałam, że mi się odmieniło.
Kindzia 13:10, 20 sie 2014

Milka napisał(a)

piękne to miejsce, nawet twój lew idealnie się wpisuje
nie marudź, jest slicznie, zmiany stale robimy, wiesz, co ja mówiłam, że koniec, a nadal zmieniam, bo znowu za gęsto wyszło, albo coś się nie sprawdziło, to tak, jak wyrastanie z ubrań

Dzięki Irenko Już nie będę marudzić!!!
Kindzia 13:14, 20 sie 2014

Milka napisał(a)

same piękności, łącznie z ciągiem dalszym wspaniały ogród późnego lata

Piękne dalie, bardzo mnie cieszą te od Ciebie Jaka to przyjemność czekać na kwitnienie takich nieznajomych Nawet nie wiedziałam jakie duże rosną. Teraz w weekend je opisywać będę, muszę je w przyszłym roku jakoś harmonijnie posadzić.

Znowu mi się podobać zaczyna wszystko