Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 21:49, 19 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Dlaczego Cię ogród nie cieszy?, cudny nadal jest....Lew rośnie...nogi długie dostaje...a ten ogon, jakby zwierzynę wystawiał

Nie mam weny do roboty...nie chce mi się A wiem, że powinnam, to mnie dołuje jakoś. Muszę się nauczyć olewania...

Właśnie się kręci koło mnie i piszczy...ten lew. Na kolana chce A jego wyrko puste czeka...
Kindzia 21:50, 19 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasku ja ostatnio też co do ogrodu wejdę w nastrój pochmurny popadam Niebieski zakątek zgnił najnormalniej. Buksy i berberysy grzyba mają Patyki od lilii stoją już łyse. Hortki tylko cieszą i floksy ale te drugie już też przekwitają.Nie lubię tej pory w ogrodzie. Buziam

U mnie to chyba nie pora roku...ta ciągła robota mnie wykańcza Muszę dystansu złapać...
malgorzata_s... 21:55, 19 sie 2014

Kasiunia to zrób sobie dzień wolnego albo choć popołudnie Tylko dla siebie Ulubiona kawiarenka z ładnym widokiem, leniuchowanie w wannie z lampką winka Coś co Cię odpręża U mnie to niestety jesień a na to rady niet Buziam
Mirka 22:13, 19 sie 2014

Kasiu ale pokaz kwiatowy dałaśNiesamowite kwiecia masz o hortusiachh nie wspomnę
Kindzia 22:19, 19 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiunia to zrób sobie dzień wolnego albo choć popołudnie Tylko dla siebie Ulubiona kawiarenka z ładnym widokiem, leniuchowanie w wannie z lampką winka Coś co Cię odpręża U mnie to niestety jesień a na to rady niet Buziam

Mam niemowlę przecież Ale leniuchowanie w wannie chyba jutro zaliczę, tam mnie pies nie dosięgnie Grzesiu dyżur będzie miał
Przejdzie mi, jakoś mnie znowu ten kawał roboty ogrodowej przeraża, myślałam, że już ogród gotowy jest...nie prawda. Gotowy nigdy nie będzie Muszę po kawałeczku o tym myśleć

Ale za rady dziękuję Miłe to
Kindzia 22:20, 19 sie 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu ale pokaz kwiatowy dałaśNiesamowite kwiecia masz o hortusiachh nie wspomnę

Sama sobie udowadniam, że warto tyrać

Dziękuję Mireczko
Agnieszka_B 23:06, 19 sie 2014

Ale ci ładnie o tej porze roku i w tej pogodzie róże kwitną .
Agania 08:00, 20 sie 2014

Kasiu, dawno mnie nie było, a u ciebie prawdziwy festiwal kwiatowy, jak cudnie, podziwiam i wiem, że ty się nigdy nie poddajesz jesteś wyjątkowym pracusiem, podziwiam twoją determinację i dyscyplinę, bo ogród jest jak z pod igły i taki zdrowy i kolorowy, stworzyłaś wyjątkowe zakątki i połączyłaś kwiatuchy ze sobą tak doborowo, że oczu oderwac nie można......kuleczki, stozki i inne strzyżone formy, nadają elegancji i oryginalności

Zacznij w końcu wypoczywać, ta pora roku i świadomość, że zbliża się jesień tak na nas niekorzystnie wpływa, ale jeszcze będziemy przeżywać do końca roku niezapomniane chwile i tego Ci życzę

buziak
Sebek 08:50, 20 sie 2014

Festiwal róż u Ciebie, milo się na nie patrzy Odpoczynku życzę, ja też czasem nie mam serca do ogrodu i zajmuje się czymś innym Pomaga
Kindzia 12:27, 20 sie 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Ale ci ładnie o tej porze roku i w tej pogodzie róże kwitną .

Jeszcze długo kwitnąć będą, ale plamistość się pojawia tu i ówdzie Sprzątam listki, nie pryskam już...