Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

anna_g 08:47, 22 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Wygląda jakby "wystawiał" zwierzynę może nauczysz go szukać szkodników ogrodowych Super jest i już urósł zdecydowanie Buziaki z "dalekiej podróży" O ogrodzie myśleć się nie da - właśnie teraz mam czas na myślenie o nim i nic nie robienie. A w Twoim ogródeczku przecudnie wszystko kwitnie. Nadal jest bujny, kolorowy, śliczny. Vanilki się pięknie przebarwiają... Poczytałam o Twoich planach wiosennych - brzmi "groźnie" coś jak moje Plany mieć należy ale tak czy siak pięknie masz i nieskazitelnie a jak widzisz niedoróbki to znaczy siem wzrok masz za dobry i za dużo widzisz mnie się już popsuł i widzę tylko to co fajne Reszta mi jakoś "ulatuje".
Kindzia - w zasadzie to cały świat jest ogrodem - każdy o swojej specyfice. Powklejam do mnie kilka fotek stąd - inaczej, ale też pięknie Buziaki z wakacji
Kindzia 08:52, 22 sie 2014

Mala_Mi napisał(a)
Nie wiem co pochwalić.. lwa czy wodopój... jedno i drugie piękne I te jeżówki
Niemoc mam też.. i niechęć do wszystkiego... łączę sie w bólu...

Lew w geparda się przekształca, czai się, biega, gryzie i szczupły...lew przysadzisty bardziej
Dzisiaj po południu fachową edukację zaczyna Sama jestem ciekawa czego się dzisiaj dowiem...
To, że u mnie jeżówki rosną...Twoja to zasługa, wiesz. Zresztą ostróżki to też Twoja...Potem mnie Ewa do czerwoniastych jeżówek przekonała...i już poleciało. Teraz nad następnymi się zastanawiam, miejsce mam po wycięciu porzeczek Jak cynie się skończą uporządkuję i w przyszłym roku kierunek bylinowy raj

Widocznie jakieś fluidy...skoro i Ciebie dopadło...przejdzie nam, mnie już przechodzi

Dzięki Aniu za odwiedziny
Kasik 08:54, 22 sie 2014

Różyczka na seteczkę- w tym tysiączku-ostatnią.
Kindzia 08:59, 22 sie 2014

Kasik napisał(a)

Myślałam, ze może za huśtawką? tam w narożniku?
Tylko doczytałam, że te dębolistne to kwitną na zeszłorocznych pędach, ale może w takim zacisznym kątku nie przemarznie. Bo okrywania nie lubię.

Zara już troszkę pije- z naciskiem na troszkę, strzykawką na razie poimy choć to jej nie za bardzo pasuje. Zaczęła szczekać i troszkę się bawić. Nawet latała za swoim ogonkiem.
Lekarka wykluczyła wylew, to najważniejsze.

Buziaki

O matko...to feler ma..na zeszłorocznych...ale u Ciebie łagodniejszy klimat, powinna się uchować. Ty wiesz, że pzrez okrywanie moje ogrodowe hortki do Uli pojechały. Nie mam możliwości...

Jak już szczeka, to lepiej zdecydowanie. Widocznie już z tą mordką lepiej Mówiłam Rysiowi...też się zmartwił. O Figu też...czytałam o tym, będziemy rozważać, mam czas, poczekam na Wasze doświadczenia.

U nas dzisiaj ładnie, jak u Was? Kończysz urlop, nic nie rób, od poniedziałku zaczniesz.

Śniły mi się dzisiaj Wasze psy...chyba mam obsesję

Miłego dnia Kasiu, ściskam
Kindzia 09:05, 22 sie 2014

anna_g napisał(a)

Wygląda jakby "wystawiał" zwierzynę może nauczysz go szukać szkodników ogrodowych Super jest i już urósł zdecydowanie Buziaki z "dalekiej podróży" O ogrodzie myśleć się nie da - właśnie teraz mam czas na myślenie o nim i nic nie robienie. A w Twoim ogródeczku przecudnie wszystko kwitnie. Nadal jest bujny, kolorowy, śliczny. Vanilki się pięknie przebarwiają... Poczytałam o Twoich planach wiosennych - brzmi "groźnie" coś jak moje Plany mieć należy ale tak czy siak pięknie masz i nieskazitelnie a jak widzisz niedoróbki to znaczy siem wzrok masz za dobry i za dużo widzisz mnie się już popsuł i widzę tylko to co fajne Reszta mi jakoś "ulatuje".
Kindzia - w zasadzie to cały świat jest ogrodem - każdy o swojej specyfice. Powklejam do mnie kilka fotek stąd - inaczej, ale też pięknie Buziaki z wakacji

W kuchni wczoraj na prawdę wystawiał, łapa zgięta i nos do góry...w kierunku talerzy z obiadem
Ty nie myśl o NICZYM, tylko odpoczywaj!!! Brakuje Cię na forum Aniu, dobrze, że zajrzałaś
Vanilki też warto mieć, piękne są i jak bardzo różne od limek i miśków. Kolor najpierw prawie czysto biały, teraz coraz bardziej różowe Co ja bym miała w swoim ogrodzie, gdyby nie to forum...
Chyba jednak nie wiosenne u mnie, lecz jesienne rewolucje będą...chyba, że zaraz się bardzo zimno zrobi i ciężko będzie robić
Patrz...a ja myślałam, że z moim wzrokiem coraz gorzej, bez breli już nawet książki nie czytam...

Idę na Twoje fotki, odstresuję się

Odpoczywaj Aniu
Kindzia 09:06, 22 sie 2014

Kasik napisał(a)
Różyczka na seteczkę- w tym tysiączku-ostatnią.

Pięknościowy Cartierek Chyba to on?

Dziękuję, miły ten zwyczaj
Mirka 09:33, 22 sie 2014

Fotki w weekend będą Pozdrawiam w baaardzo słoneczny piąteczek a i mialam zapytać co to fajna trawka przy łezce
malgorzata_s... 09:36, 22 sie 2014

Kasiu jeszcze 100 i będzie 1000. Gratulki Dzisiaj słonko mnie obudziło Buziol

Kindzia 10:24, 22 sie 2014

Mirka napisał(a)
Fotki w weekend będą Pozdrawiam w baaardzo słoneczny piąteczek a i mialam zapytać co to fajna trawka przy łezce

Dobra, zajrzę

W łezce rozplenica Hameln, dalej, za floksami, turzyce palmowe. Nie wiem, o które Ci chodziło...
Kindzia 10:25, 22 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jeszcze 100 i będzie 1000. Gratulki Dzisiaj słonko mnie obudziło Buziol

Ale pachnidełko! Dziękuję

Może byście się do Wojsławic 28.września na zjazd Ogro wybrali?