Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

gierczusia 22:23, 25 sie 2014

Kasiulka .. Czytam i se tu podśmiechujki robię z tych opowieści o tym co Figo wyprawia .. Tobie się na bank teraz Kobitko nie nudzi

Buziole ... Włochacza też bym chętnie pomiziała
ewsyg 09:26, 26 sie 2014

Kindzia napisał(a)

W Zabrzu śpi na swoim leżychu...jeszcze. Pamiętam z jamnikiem...M poświęcił cały tydzień, żeby go przypilnować w nocy, żeby nam się do łóżka nie ładował...przegrał tą walkę. Filip wiedział, kiedy zasnął na chwilkę, zaraz u mnie w nogach był...ale ten większy będzie od jamniora...

Do mnie się w Pszczynie władował, od mojej strony...do 7,00 spaliśmy...jak nigdy

Oczami wyobraźni zobaczyłam jak włazi do łóżka jako dorosły pies. Musisz Kasi zakupić duże łoże A może i buzi da to kremów nie będzie potrzeba. Nasz miał manie dawania buzi. Byk był 50 kg to i języczek miał spory Zawsze dotąd tańcował, albo brał z zaskoczenia, aż nie pocałował.Fantastycznie bawił się w chowanego. Potem trochę łba wystawiał, a jak szłam w jego stronę to przebiegał w inne miejsce i znowu podglądał.Lubiłam te nasze zabawy. Pomyziaj go ode mnie.
Kindzia 14:03, 26 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
To masz teraz zajęcie

Nigdy mi się nie nudziło, wiesz Teraz jeszcze mam sen przerywany Jak z dzieckiem...
Kindzia 14:08, 26 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Piesa widziałam, jak karierę robi...zajęcie na całego macie...to przedszkole, to szkolenie w domu ( i tak z Wami spać będzie)...no wcale się nie dziwię, że do nas mało zaglądasz...odpuszczone masz, ale na zdjęcia swieżynki z następnego weekendu czekać będę, sama mało wrzucam, bo za wiele się nie dzieje, ale u Ciebie kolor na pewno jest

Buziolki dla Ciebie i Rysia i drapanko dla Przedszkolaka

Bardzo wypełniony mam ten tydzień, są świeże zdjęcia z przedszkola z wczoraj (nawet mnie się kawałek na zdjęcie załapało)

https://pl-pl.facebook.com/TrikGliwice

Na razie się skutecznie bronię i nie śpię z psem...zobaczymy jak będzie jak urośnie i będzie umiał wskoczyć na łóżko...

Postaram się cyknąć zdjęcia w weekend. Jeszcze jest kolorowo

Dziękujemy za dowody sympatii

Ściskam

Kindzia 14:11, 26 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Kasiulka .. Czytam i se tu podśmiechujki robię z tych opowieści o tym co Figo wyprawia .. Tobie się na bank teraz Kobitko nie nudzi

Buziole ... Włochacza też bym chętnie pomiziała

Wczoraj Figo bawił się z posokowcem 6 tygodni starszym...niemożliwe, żeby nasz był już taki duży za półtora miesiąca...

Nooo, lekką rewolucję w życiu mam

Miziaj, on lubi, bardzo

Macham
Kindzia 14:14, 26 sie 2014

ewsyg napisał(a)

Oczami wyobraźni zobaczyłam jak włazi do łóżka jako dorosły pies. Musisz Kasi zakupić duże łoże A może i buzi da to kremów nie będzie potrzeba. Nasz miał manie dawania buzi. Byk był 50 kg to i języczek miał spory Zawsze dotąd tańcował, albo brał z zaskoczenia, aż nie pocałował.Fantastycznie bawił się w chowanego. Potem trochę łba wystawiał, a jak szłam w jego stronę to przebiegał w inne miejsce i znowu podglądał.Lubiłam te nasze zabawy. Pomyziaj go ode mnie.

W Zabrzu mam duże, w Pszczynie będzie jeszcze większe...myślisz, że to tak podświadomie...że pies??? Nie mam pytań

W chowanego się bawił? Niesamowite Uczyliście go jakoś tego? Fajna zabawa!

Pomiziam
ewa004 14:56, 26 sie 2014

Pozdrowionka zostawiam
gierczusia 20:20, 26 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Nigdy mi się nie nudziło, wiesz Teraz jeszcze mam sen przerywany Jak z dzieckiem...

Jak tylko sen przerywany , to jeszcze przeżyć idzie

Buziole
Gabrysia_ 20:24, 26 sie 2014

Kasiu,pozdrawiam deszczowo
Madzenka 07:00, 27 sie 2014

Kasia ja wszystko jestem w stanie zaakceptować u psa za wyjątkiem spania w moim łózku.....
Pies wymaga odrobaczania co 3 miesiące i niech nikt nie broni, że to prawidłowy odruch ze strony właściciela, który kocha swego psa. Mimo że kocham psa to jest niehigeniczne ....sorki ale nie mogłam

A szkolenie popieram, pod warunkiem że szzkoła przyjazna dla psów i szkoli przyjaznymi metodami psiaka.