Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 08:45, 29 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Kasiu to już dzisiaj w Pszczynie siedzicie?...miłego spotkania życzę.

z Tofikiem ciężko faktycznie ciężko będzie...moja Kora w zasadzie toleruje tylko yorki...bo mniejsze, a zazdrośnica też jest z niej okropna, ale w tym wszystkim bardzo usłuchana, więc może i treserka Tofikowi pomoże

Nie, dopiero dzisiaj jedziemy. Mam nadzieję, że tym razem cały sprzęt pojedzie z nami i zdjęcia jakieś cyknę.

Madzia miała z nami jechać teraz, ale zrezygnowała, właśnie przez wzajemne relacje psiane

Zobaczymy co w poniedziałek będzie...

To Wasza też taka zazdrośnica??? Czyli drugi pies w domu odpada...

Pozdrówka
Kindzia 08:52, 29 sie 2014

Od wczoraj mam zmartwienie z Figusiem...coś musiał zjeść na trawniku przed blokiem, a ja nie zauważyłam...wymiotuje Wczoraj nie dostał od popołudnia nic jeść...w nocy znowu wymiotował. Poza tym nos zimny, żywy jak zawsze...ale już widać, że schudł. Dostaje tylko mleko rozcieńczone wodą...M jedzie z nim do lekarza. Mam nadzieję, że dostanie coś co pomoże, dzisiaj do Pszczyny jedziemy...
Kasik 07:50, 30 sie 2014

Buziolki przesyłam z samego rana
Musze poczytać co tam w ogrodach się dzieje, bo ostatnio jak po ogień wpadałam. Komp. otwarty, a czasu nie było. Czytam, że na rabatce nowe miejsce się szykuje- jestem ciekawa co posadzisz.

Ja dzisiaj tylko troszkę w ogrodzie oporządzę, bo dom odgruzować wypada i rodzince coś gorącego upichcić. Ten szpital zwierzęcy opanował nas do reszty- tylko pierogi z insekta nas ratowały. Jak ugotowałam leczo, to poszło na pniu
paniprzyroda 08:04, 30 sie 2014

Plany nowych rabatek zawsze dają dużo radości Mam nadzieję, że piesek już lepiej się czuje. Pozdrawiam.
Urszulla 12:06, 30 sie 2014

To pozdrawiam weekendowo
JulkAd 16:14, 30 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Od wczoraj mam zmartwienie z Figusiem...coś musiał zjeść na trawniku przed blokiem, a ja nie zauważyłam...wymiotuje Wczoraj nie dostał od popołudnia nic jeść...w nocy znowu wymiotował. Poza tym nos zimny, żywy jak zawsze...ale już widać, że schudł. Dostaje tylko mleko rozcieńczone wodą...M jedzie z nim do lekarza. Mam nadzieję, że dostanie coś co pomoże, dzisiaj do Pszczyny jedziemy...

Ja Kasiu pogody życzę i zdróweczka dla Figusia, mam nadzieję, że niestrawność szybko przejdzie....buziolki dla Ciebie i drapanko dla Figunia
eda 17:26, 31 sie 2014

Biedny piesio
malgorzata_s... 17:41, 31 sie 2014

Kasiula czytam że Figuś coś chory. Mam nadzieję że już ok? No niestety po urlopku i rano trza do pracy.Buziole
Madzenka 18:22, 31 sie 2014

Mam nadzieję , że nasz Figo -Fago już. Bryka zrowy a Ty miałaś czas fotki zrobić
danuta_szwajcer 19:43, 31 sie 2014

Mam nadzieje, ze Figo juz zdrowy? Moj tez pare razy z tego powodu byl u weterynarza ale szybko wracał do zdrowia. Pozdrawiam serdecznie