Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Katkak 17:05, 07 cze 2014

Luki napisał(a)
Kasiu byłem, zobaczyłem, zwątpiłem muszę jeszcze raz zobaczyć bo coś mi świta, ale nie jestem pewien. Jeżeli to tiarella na których słabo się znam to powinna bardzo obficie kwitnąć.

Violu mnie to cieszy, że mogę w czymś pomóc, chociaż nie zawsze znam odpowiedź. No i co najważniejsze próbują rozpoznawać czyjeś żurawki coraz więcej się ucze na ten temat

Kwitły obie, ale ciachnęłam im te kwiatki co by szło w liście .
polinka 17:30, 07 cze 2014

Matematyczny ogród Łukasza
Masz oko do tych kształtów, bardzo mi się podobają Twoje żywe figury.
Na wymianę rabaty przyjdzie pomysł, tylko musi być ten odpowiedni czas Ja u siebie cały ogród już bym zmieniła Powstrzymują mnie tylko środki finansowe
Gardener27 21:31, 07 cze 2014

Luki napisał(a)
Już nie mogłem patrzeć na te poczochrane thuje i musiałem dzisiaj w przerwie złapać za sprzęt do cięcia i pociachać
Na pierwszy ogień poszedł bałwan, trzecia kulka chyba zostanie upierdutana bo krzywo wyrosła.

Następnie pod ciachacze poszedł ostrosłup

I na koniec graniastosłup

No i wszystko było by fajnie gdyby to wszystko mi się podobało... najlepiej wywaliłby to w cho... śmietnik bo rabata z nimi jest okropna a dywan z żurawek się tam nie sprawdza... trudne to ogrodniczkowanie.

Luki nie przepierduj bo szmaragdy bardzo ładne Ci wyszły Za długo nad nimi pracujesz żeby się teraz ich pozbyć Heuchery piękne

Pozdrawiam
AgnieszkaW 21:41, 07 cze 2014

Super ta rabata bukszpanowa Ci wyszła. Trawy wyglądają na niej jak gwiazdeczki
malgorzata_s... 00:08, 08 cze 2014

Łukasz dzięki że napisałeś o Chorzowie, dziewczyny potwierdziły i już nie żałuję że nie pojechałam Ładne strzyżenie, nie rozumiem dlaczego jesteś niezadowolony z efektu?
barbara_kraj... 00:19, 08 cze 2014

Luki napisał(a)
Basiu ledwo usiadłem na krześle i już mnie wyproszono ze zwolnieniem takich gratisów w swojej karierze naukowej jeszcze nie miałem

Hahaha! To dlatego, że trzymałam kciuki

Dzięki za informację
Luki 11:26, 08 cze 2014

Kasiu prawidłowow ja też na swoich nowych żurawkach obrywam kwiaty, zostawiłem te wiadomość w Twoim wątku.

Polinko kiedyś czas przyjdzie dobrze, że na razie bardzo mnie ten fragment nie denerwuje
Oj gdbym miał też więcej kasiury... zmiany poszły by hurtowo, ale jak tak czasem myśle... dobrze, że jednak nas troszke to ogranicza, przecież człowiek by nie nadązył za zmianami

Przemku na początek sprostowanie nie są to Szmaragdy tylko tuje niewiadomego pochodzenia, które rosną tutaj od 15 lat. 10 lat były poczochranymi wyłysiałymi krzaczorami, po 5 latach cięcia jakoś wyglądają.
Jest tylko jeden mankament, że do niczego mi nie pasują

Agnieszko dziękuje bardzo.. szkoda tylko, że Ice Dance padły i musze wymienić, a nigdzie na nie nie mogę trafić.

Gosiu jaki ja bym był zły na siebie gdybym Cię sprowadził kawał drogi na taką kpine nie wystawe. W Częstochowie było o wiele lepiej.
Z cięcia jestem zadowolony, ale nigdzie mi nie pasują te krzewy, a tymbardziej w miejscu, w którym obcnie rosną

Basiu to ja następny egzamin mam we wtorek, poproszę o kciuki bo bardzo skuteczne są
polinka 11:28, 08 cze 2014

Łukasz chcesz namiary na ładne ice dance? Tylko, że wysyłka troszkę droga.
Luki 11:42, 08 cze 2014

Możesz podać, jeżeli nie będzie w tym tygodniu w mojej szkółce, to przemyśle sprawe, bo pustki na rabacie buksikowej ogromnie mnie irytują
barbara_kraj... 21:01, 08 cze 2014

Luki napisał(a)

Basiu to ja następny egzamin mam we wtorek, poproszę o kciuki bo bardzo skuteczne są

Trzymam, ale Ty też postaraj się