Dziwny jegomośc został zidentyfikowany Dziękuje bardzo.
Dokładnie pień ma pstrokaty kubraczek, zdjęcie oczywiście zrobie
Szkoda tylko, że tak szybko z mego ogrodu zwiał
Podobne te stworzonka, ale bardzo ładne. Szkoda, że taki rzadki bo widziałem go tylko ten jeden raz.
Dziękuje bardzo. Z ogrodu jestem zadowolony, mam mnóstwo planów, które cieszą bo będę miał co robić, ale wszytko w swoim czasie. Różne czynniki hamują działąnia... to opóźnienia w budowie kanalizacji, to brak czasu no i to co chyba każdego męczy czyli plany przekraczające finanse Dlatego trzeba troszke cierpliwości.
Dziękuje Bożenko, ale to czysty przypadek, a jeszcze gdybyś widziała jak biegłem po aparat, żeby mi tylko nie uciekł. DObrze, że dzień wcześniej próbowałem robić wieczorne zdjęcia, to wszystko było ustawione w aparacie
Żurawki widziałem, rzeczywiście łądnie rosną. Mechaniki to już mam za sobą, ale to wiadomo z innej dziedziny Dziękuje.
Aniu moje psiaki też deptają, ale o wiele mniejsze, to tyle szkód nie robią. No a sadzić muszę bardzo gęsto, aby jak najwięcej się zmieściło... a miejsce na rabatach już prawie całkowicie wyczerpane
Za kopniaka dziękować , ale jeszcze nie zapeszam z egzaminem, z innych zaliczeń jestem bardzo zadowolony
Jeszcze nie zaliczyłem całęgo semestru, ale jestem na dobrej drodze. Chociaż już strasznie mi się nie chce. Ogród przypalony, niedokłądnie podlany i skalniak ciągle czeka na łubudu.
Mam skończyć na jutro kolejny projekt, a chęci brak.. znowu będę siedział do późna