Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

malgorzata_s... 22:08, 10 cze 2014

Trzymam kciuki Powodzenia
Luki 00:05, 11 cze 2014

Dziękuje za wsparcie
Poczytałem tylko co dzieje się u was, a u siebie odpowiem jutro. Teraz padam na twarz...
agatanowa 00:27, 11 cze 2014

jak poszło??????? z czapki czy kampania wrześniowa?
malgorzata_s... 15:55, 11 cze 2014

Oczywiście że poszło No przecież to Łukasz
Luki 21:52, 11 cze 2014

Zielona napisał(a)
Łukasz- to chyba jakiś motyl nocny... Niesamowite, że udało Ci się jednak uchwycić jego skrzydła...

Jakimś cudem udało mi się zrobić te zdjęcia, ale to był czysty przypadek, bo każdy wie, że fotografowanie wieczorem jest utrudnione

Marzena2007 napisał(a)
Łukasz ręce precz od szmaragdów, nie waż sie ich wywalac, pieknie wyszło Ci strzyżenie !

Rączki mam już schowane ale co zrobie, że nigdzie mi nie konweniują. Rosną bo rosną, a ich formy to czysty przypadek... taka dłuższa historia

barbara_krajewska napisał(a)
Łukaszu, napisałeś u Kasi, żeby nie kupować żuraweczki Golden Zebra, dlaczego? Co z nią takiego jest? kapryśna?

Basiu w tej spawie wszystko zostało wyjaśnione
Luki 21:59, 11 cze 2014

Bogdzia napisał(a)

Piękne zdjecia zrobiłes ale to nie jest ,,koliberek" czyli Fruczak Gołąbek , on wygląda mi na Zmrocznika Przytuliaka.Pozdrówka.

Dziwny jegomośc został zidentyfikowany Dziękuje bardzo.

Mille napisał(a)
Cofnęłam się kilka stron i faktycznie widać kawałek pnia tej jabłonki, koniecznie pstryknij kiedyś foto całości! Z tego co widzę - pień wygląda jak w trzmielinowym kubraczku

Dokładnie pień ma pstrokaty kubraczek, zdjęcie oczywiście zrobie

Nikita napisał(a)
Łukasz... jak go zwał, tak go zwał...ale pięknego "bzyczka" masz w ogrodzie

Szkoda tylko, że tak szybko z mego ogrodu zwiał

barbara_krajewska napisał(a)
I masz rację Bogdziu Jakoś dziwnie tym fruczakiem się zasugerowałam
Sama tego zmrocznika kiedyś obserwowałam, ale nie udało mi się dobrej fotki zrobić. Ten motyl to u nas rzadkość. Tym większe uznanie dla Łukasza, że takie wyraźne zdjęcia zrobił

Podobne te stworzonka, ale bardzo ładne. Szkoda, że taki rzadki bo widziałem go tylko ten jeden raz.

nicol21 napisał(a)
Powodzenia!!
Dowody porannego obchodu pokazują piękne otoczenie, ciesz się tym bardzo bo jest czym!

Dziękuje bardzo. Z ogrodu jestem zadowolony, mam mnóstwo planów, które cieszą bo będę miał co robić, ale wszytko w swoim czasie. Różne czynniki hamują działąnia... to opóźnienia w budowie kanalizacji, to brak czasu no i to co chyba każdego męczy czyli plany przekraczające finanse Dlatego trzeba troszke cierpliwości.
Luki 22:05, 11 cze 2014

agatanowa napisał(a)
Pooglądałam, poczytałam, pozazdrościłam

Trzymam kciuki za zaliczenia

Dziękuje za wsparcie, bardzo się przydaje

Bogdzia napisał(a)

Basiu własciwie on tez powinien byc zaliczany do ,,koliberków" bo tak samo się odżywia jak fruczak. Zdjecia po prostu niesamowite a ja wczoraj pisalam że zrobic dobre zdjecie ,,koliberkowi" to niemozliwe i od razu znalazł się Łukasz z super dobrym zdjeciem. podziwiam jak zrobił to c jest nie do zrobienia.

Dziękuje Bożenko, ale to czysty przypadek, a jeszcze gdybyś widziała jak biegłem po aparat, żeby mi tylko nie uciekł. DObrze, że dzień wcześniej próbowałem robić wieczorne zdjęcia, to wszystko było ustawione w aparacie

Kindzia napisał(a)
Mam aktualne zdjęcia moich Fire Chief, u mnie bardzo dobrze rosną.

Powodzenia Luki, mój Grześ się do mechaniki podobno uczy

Żurawki widziałem, rzeczywiście łądnie rosną. Mechaniki to już mam za sobą, ale to wiadomo z innej dziedziny Dziękuje.
Mala_Mi napisał(a)

To samo sobie pomyślałam...

Hostowisko masz gęściutkie, a ja tak luźno posadziłam.. z powodu psa by miał gdzie deptać..

I kopas w dupas.. powodzenia na egzaminach

Aniu moje psiaki też deptają, ale o wiele mniejsze, to tyle szkód nie robią. No a sadzić muszę bardzo gęsto, aby jak najwięcej się zmieściło... a miejsce na rabatach już prawie całkowicie wyczerpane
Za kopniaka dziękować , ale jeszcze nie zapeszam z egzaminem, z innych zaliczeń jestem bardzo zadowolony
Luki 22:08, 11 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Trzymam kciuki Powodzenia

Dziękuje za wsparcie

agatanowa napisał(a)
jak poszło??????? z czapki czy kampania wrześniowa?

Z egzaminem jestem dobrej myśli, ale wyników jeszcze nie znam... nie zapeszam. No i gdzie tam kampania wrześniowa To dopiero zerowe terminy

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Oczywiście że poszło No przecież to Łukasz

Gosiu nie wiem co tam sobie myślisz, ale ja na prawde nie jestem dobrym uczniem
malgorzata_s... 22:12, 11 cze 2014

Oj tam, oj tam Na studiach to byle do przodu nie teza mieć samych bdb Dla mnie każdy student zaliczający semestr jest dobry
Luki 22:19, 11 cze 2014

Jeszcze nie zaliczyłem całęgo semestru, ale jestem na dobrej drodze. Chociaż już strasznie mi się nie chce. Ogród przypalony, niedokłądnie podlany i skalniak ciągle czeka na łubudu.
Mam skończyć na jutro kolejny projekt, a chęci brak.. znowu będę siedział do późna