Luki
23:05, 14 cze 2014

Reniu bardzo dziękuje, a nostalgia piękna... może się jednak skusze na jedną róże, na piasku rosnąć nie będzie, ale gliny za płotem mam pod dostatkiem 
Gosiu to będzie bardzo trudne zadanie bo jednocześnie muszę zadowolić 'klienta' i upchać to co lubie, a u siebie już nie zmieszcze. Mam masę pomysłów, niedługo będę robił pierwsze szkice... martwi się jedynieskarpą. Pogoda u mnie taka sama, ael dzisiaj popracowałem, ale nie wiem czy odważe się pokazać
Kasiu w sprawie fali zawsze zapraszam i cieszę się, że ktoś mnie kopiuje
Mirko dziękuje bardzo, relacja foto będzie wkrótce
, w sprawie żurawek proszę o sprecyzowanie kolorystyki jaka jest potrzebna 
Ewo widać widać... czapeczka elegancka
Paweł dzięki
Papriką jestem również rozczarowany, fakt u mnie się nie przypala, ale przysrasta fatalnie. Polecam Ci w zamian odmiane Rio, jest świetna i gabarytowo bardzo podobna do Delta Dawn. Wzorowo na słońcu i na dodatek ma łądne białe kwaiatki.
Aniu bardzo dziękuje Ci za wszystkie miłe słowa. W sprawie sklaniaka to lepiej się nie odzywam... popełniłem dzisiaj ogrodowe sepuku
Faktycznie kropelki jak oczęta wyglądają
No graniastosłup nie jest zły jak i inne wycięte formy, ale ten płot....
Z rabaty jestem wstępnie zadowolony, potrzeba jej po prostu czasu, ale jak już prawie wszystko posadzone to jestem cierpliwy

Gosiu to będzie bardzo trudne zadanie bo jednocześnie muszę zadowolić 'klienta' i upchać to co lubie, a u siebie już nie zmieszcze. Mam masę pomysłów, niedługo będę robił pierwsze szkice... martwi się jedynieskarpą. Pogoda u mnie taka sama, ael dzisiaj popracowałem, ale nie wiem czy odważe się pokazać

Kasiu w sprawie fali zawsze zapraszam i cieszę się, że ktoś mnie kopiuje

Mirko dziękuje bardzo, relacja foto będzie wkrótce

Ewo widać widać... czapeczka elegancka

Paweł dzięki

Papriką jestem również rozczarowany, fakt u mnie się nie przypala, ale przysrasta fatalnie. Polecam Ci w zamian odmiane Rio, jest świetna i gabarytowo bardzo podobna do Delta Dawn. Wzorowo na słońcu i na dodatek ma łądne białe kwaiatki.
Aniu bardzo dziękuje Ci za wszystkie miłe słowa. W sprawie sklaniaka to lepiej się nie odzywam... popełniłem dzisiaj ogrodowe sepuku

Faktycznie kropelki jak oczęta wyglądają

No graniastosłup nie jest zły jak i inne wycięte formy, ale ten płot....

Z rabaty jestem wstępnie zadowolony, potrzeba jej po prostu czasu, ale jak już prawie wszystko posadzone to jestem cierpliwy