Marto gdybyś chciała takiego rozchodnika to mogę załatwić, sadzonkie jednak jak byłem ostatnio były troszke brzydkie i w większości pojedyńcze.
Tosiu bardzo mi miło
Aniu tak wszyscy chwalą, że chya ten żółtek tam zostanie i jak tak dłużej na to patrze to nawet tak nie bije po oczach
Aga jak najbardziej możesz kopiować, a Matrona z Southern Comfort będzie bardzo konweniować bo oby dwie rośliny są większe

Z kulkami wystarczyło wklepac w program graficzny i zobaczyć z każdej strony
Violu dziękuje za aprobate dla żółci, jak tak dalej będzie to chyba zostanie
Agato tak mi schlebiasz, że ostatnio aż mam niedosyt krytyki

ale nie ukrywam, że takie słowa bardzo podnoszą na duchu i bardzo za nie dziękuje
Takiego wyznaczania rabat nauczyłem się patrząc na projekty i realizacje Danusiu... moje wcześniejsze dokonania bardziej przypominały wykres bicia serca
Porażka dlatego, bo była to moja najgorsza wizyta w nowo odkrytej szkółce. Wpadłem zobaczyłem iglaczki w niskich cenach i od razu przytargałem ze sobą 9 sztuk, posadziłem tak jak widać, a jest to najbardziej reprezentacyjne miejsce bo zaraz po wejściu na działke. Bardzo tego miejsca nie lubie, a też szkoda ich wyrzucić i muszę je teraz wkomponować w inne rabaty.
Róża raczej zniknie ze względu na przeciągniecię dalej pomarańczowo-żółto-białej rabaty, a róża ma co chwile mączniaka i mszyce, a kolejnej chemii w tym roku podziękuje bo i tak w tym roku jej dużo wykorzystałem, ale musiałem ratować bukszpany przed grzybem i ogród przed opuchlakami(te zbierałem też ręcznie)
Z bylinowej rabaty jestem zadowolony głownie z powodu, że powstała z pozostałych roślin, kilka drobnostek zostało dokupionych, a wymiana czerwonego to żaden problem bo ta jęzówka stoi w doniczce jak jeszcze kilka roślin

Miejsce na sadzenie już nie ma, a jakieś smaczki z przechowalni można zawsze dodać

Żółte to jakaś chryzantema, żadnych szczegółów nie znam bo dostałem od ciotki jako ciemnoróżowe kwiaty. No i zaraz obok żółtka zakwitnie ładna kępka floksa

To się rozpisałem