Olu ja uważam, że kolor granitu i ta neutralnośc pasuje właśnie do wszystkiego tym bardziej do szarości, ale z kostki też mam obrzeże no niestety z żółtej, ale 6 lat temu troszke inaczej wszystko widziałem

ale na razie niech zostanie w przyszłości wszędzie będzie granit.
Agato ja w większości śmigam wieczorami dolistnie i u mnie bardzo dobrze się to spisuje bo gleba jak sitko, a nawozy granulowane są dla mnie mało ekonomiczne
Co do ziemi.. wychodzi na to, że mam zachwycający czarny piach

gleba słaba i bardzo przepuszczalna, ale chyba coś w niej musi być bo trawnika nie nawoże przez cały sezon i jest zielony oczywiście trzeba podlewać.
Nasadzeńioa na razie wędrują i dalej nie moge się zdecydować co z tymi Evergoldami zrobić bo pasują mi w kilku miejscach, ahh te dylematy.
Zdjęcia robione wieczorem po podlewaniu, wstrzeliłem się w idealne światło.
Małgosiu zółta żurawka to Lime Marmalade. Evergoldy nadal wędrują... przed różanecznikami też były i na chwile obecną podobają mi się w 3 miejscach
Żurawki wiosną zasilam azofoską(ale chyba z tego zrezygnuje) cały sezon podlewam i opryskuje naprzemiennie florovitem, tak raz w miesiącu i jeszcze raz w roku podlewam bylinówki wraz z żurawkami nawozem do kwitnących. W tym roku zwiększyłem nawożenie i o wiele ładniej rosną. Zauważyłem też, że żurawek nie da się przenawozić, posadzone w donicy z jednorocznymi nawożone co drugi dzień wyrosły ogromne.
Donia dziękuje bardzo, jeszcze sporo brakuje, ale popracuje nad tym
Kasiu te Rh przyjechały ze mną z Łodzi, więc muszą rosnąć chociaż jeszcze nie posadzone. Jak na razie jestem zadowolony, ale troszke roślin brakuje z czym wiążą się dwa problemy, jeden to wiadomy...finanse

a drugi to moje zbyt częste wizyty w szkółce, tam to mnie już chyba za nienormalnego biorą. Cały czas mówie, że miejsca nie mam, a co chiwla zakupy