Marzenko człowiekowi zaraz się lżej na duszy robi, gdy ktoś pochwala moje kolorowe żurawki, tym bardzie, że już z tego nie jestem w stanie wyjść. W tym roku mam mnóstwo odmian do podziału i znowu kolejne nasadzenia będą kolorowe

Świecznica za mną chodziła już 3 sezon i nie wiem dlaczego jej wcześniej nie posadziłem, ale przy takich wielgaśnych sadzonkach mam nadrobione 2 sezony
Aniu z zakupami mam niedosyt bo sporo roślin musiałem zostawić ze smutkiem

ale cóż tak to już jest, że trzeba troszke oszczędzać, a to w przypadku roślin będąc w szkółce jest bardzo trudne
Świecznice posadzone w półcieniu, słoneczko będą miały do 14, później tylko kwiaty załapią się na słońce, a maczniakiem na bylinach się nie przejmuje, jakoś nie jest kłopotliwy, a roślin, które są na niego poddatne mam mało.
O żurawkach już wiem, ale nagadam się u Ciebie
Jolu fotki będą dopiero wieczorem, a nie ma jeszcze co pokazywać. Dzisiaj czeka mnie akcja kostka i nie wiem czy uda się coś posadzić
Sylwia mnie staranie w przypadku pozbycia się przypadłości również bardzo marnie wychodzą. Zazwyczaj mam dużo czasu na planowanie, a najważniejsze decyzje podejmuje w ostatniej chwili
Rozchodniki purpurowo czerwone za mną też chodzą, ale chyba bardzo skutecznie się chowają bo nie ma nigdzie dostępnych. Jak rozmawiałem z Panią w szkółce bylinowej to powiedziała, że już nie sprowadza, bo ludzie nie chcę kupować.
Z tym problemem przy komponowaniu to bym się kłócił i to bardzo głośno, a za tytuł OGROMNIE dziękuje
Małgosiu i to jest super pomysł... niby takie proste rozwiązanie, a o tym nie pomyślałem, Evergoldy już troszke poszły dalej, ale posadzeni przed RH super. Zaraz ide przestawiać doniczki. No, a z tymi jednokolorowymi żurawkami wiesz jak to u mnie jest