Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Nallar 14:07, 28 lis 2014

Wizytówkę widziałam Robi wrażenie.
Luki 16:56, 28 lis 2014

Olu dziękuje

Jolu to sobie zaglądamy do siebie po cichu Bardzo mi schlebiają takie słowa. Wygrana fakt była, ale o nagrodach organizator zapomniał Na temat rodziny już szkoda co mówić, niektórych nie da się zmienić...

Ewo w tym właśnie problem, że w promieniu 3-4 metrów będzie mnóstwo innych bylin i traw, które potrzebują wody i z tego co czytam po kilku latach brzozy wypiją całą wode, a podcinanie korzeni stosuje w przypadku tuji sąsiada(oczywiście nie tak żeby zniszczyć, a nie wrastały zbyt mocno w moje rabaty) jednak na gęstej bylinowej rabacie takie czynności mogą być utrudnione. Brak mi pomysłu na inne drzewa, a nie ukrywam, że brzozy bardzo by pasowały, ale musiałbym ograniczyć roślinność o co najmniej połowę.

Bogusiu nic nie stoi na przeszkodzie by zobaczyć ogród po zmianach bo od odwiedzin wiele się zmieniło

Ewo(Nallar) dziękuje bardzo
malgorzata_s... 17:06, 28 lis 2014

Łukasz jaka piękna wizytówka No i wiem co gdzie i jak Kofam takie wspominki
Piotr_ 17:22, 28 lis 2014

Tak wpadłem pooglądać twój ogród i powiem:
Ogród jest widać twoją pasją, i masz dar do jego tworzenia, bo robisz to z głową,
a nie jak ja nałogowo (nasadzam a potem kombinuję )
Twój ogród jest tak wyeksponowany ze lśni wyglądam i przyciąga...
A nie wypomnę o twoich robótkach ręcznych

Pozdrawiam Piotr ))
Viola 18:40, 28 lis 2014

Lecę do wizytówki
Viola 18:45, 28 lis 2014

O Łukasz, cudowne zdjęcia, wszystkie moje ulubione kompozycje roślinne z Twojego ogrodu. I wszystko w jednym miejscu Dzięki
iwonaal 18:47, 28 lis 2014

Piękna wizytówka.
Kasik 19:40, 28 lis 2014

Piękna wizytówka Łukaszu.
Masz dar łączenia roślin, którego ja jeszcze się uczę, a zdjęcia "soczyste" jeszcze podkreślają cały urok Twoich rabat.

To jest jedna z zalet posiadania mniejszej powierzchni w ogrodzie- wszystko do siebie poprzytulane daje spektakularny obrazek.

Pozdrawiam

MARIA 20:40, 28 lis 2014

Łukaszu jak długi okres czasu był Ci potrzebny aby wyczarować miejsca , które pokazałeś w wizytówce ?
Cudowne
Możesz być z siebie dumny...
i pewnie jesteś.
pozdrawiam
Iwk4 21:49, 28 lis 2014

Łukasz, obejrzalam wizytówkę. Jak już usiadlam wygodnie na kanapie, się rozpędziłam z oglądaniem, to się skończyła Trochę mi mało tych pięknych fotek. Pozdrawiam.