Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Katkak 22:00, 15 lut 2015

Dzięki Łukasz. To też zaczekam z cięciem do początku marca i ciachnę je dość mocno, niech się ładnie zagęszczają chłopaki, bo straszne mizeroty .
Iwk4 23:51, 15 lut 2015

Łuki, zaglądam i pozdrawiam
Chyba w domu trochę pracy miałeś. Mam nadzieję, że już po
Madzenka 06:43, 16 lut 2015

To ja czekam sobie na fotki z ogrodu poleniuchuję troszkę, to Ci dobrze zrobi. Zalicz długie spacery w poszukiwaniu kotek na wierzbach, u nas już są
bdan 09:40, 16 lut 2015

Łukasz ten bylinowy to gdzie on jest?
lojalna_ 11:54, 16 lut 2015

Luki poszukam fotek z moimi berberysami wrzuce za chwilke ....czy ja dobrze rozumiem ze tskie wysokie tez nisko ciachac cz raczej przycinac by formowac
Luki 15:07, 16 lut 2015

Marto

Kasiu ja jestem zwolennikiem mocnego przycięcia młodych krzewów liściastych dość radykalnie po to aby były gęste. Później już tak mocno nie będzie trzeba

Iwonko obecnie w domu również nudy, na szczęście bo remontów i tym podobnych mam dość

Marzenko kotki na wierzbach już znalazłem. Jeszcze małe, ale powoli się pokazują. Wiosny z aparatem poszukam jak śniegu więcej zniknie, na początku muszą wystarczyć zdjęcia wiosny w domu.
Co do leniuchowania... ileż można

Danusiu bylinowy jest w miejscowości Rudnik Mały 20km przed Częstochową jadąc o Twojej strony

Jolu jeżeli nie masz gęstych krzewów to na początku lepiej przyciąć mocno, aby je zagęścić, później to już tylko w celu formowania. Wklej zdjęcie to się zobaczy bo ja nie mam odpowiedniego okazu do prezentacji
Bogdzia 17:01, 16 lut 2015

Luki napisał(a)
[b]
Wiesz jak ja bym chciał do bylinowego, w tym roku to chyba będę pierwszym klientem.

Nic z tego , nie bedziesz pierwszym klientem bo ja już złożyłam u nich zamówienie i dopiero potem pomyśłałam że powinnam Cie spytac co o nich myślisz.
Imienniczka 12:31, 17 lut 2015

Bogdzia napisał(a)

Nic z tego , nie bedziesz pierwszym klientem bo ja już złożyłam u nich zamówienie i dopiero potem pomyśłałam że powinnam Cie spytac co o nich myślisz.

Czy ten sklep prowadzi też sprzedaż wysyłkową? Jakoś nie mogę tego doczytać na ich stronie.
Luki 13:22, 17 lut 2015

Bogdziu przez internet to na pewno już mnóstwo klientów, ale ja będę chyba pierwszym 'żywym' klientem na miejscu w końcu mam blisko

Mirko nie wiem czy widziałaś, ale na poprzedniej stronie podałem Ci numery stron gdzie znajdziesz zdjęcia liliowców i innych Info co do sklepu zaraz wyśle na pw
Imienniczka 14:31, 17 lut 2015

Luki napisał(a)
Bogdziu przez internet to na pewno już mnóstwo klientów, ale ja będę chyba pierwszym 'żywym' klientem na miejscu w końcu mam blisko

Mirko nie wiem czy widziałaś, ale na poprzedniej stronie podałem Ci numery stron gdzie znajdziesz zdjęcia liliowców i innych Info co do sklepu zaraz wyśle na pw

Widziałam numery stron. Dziękuję

Już tam buszowałam wzdłuż i wszerz
Podziwiam i padam na kolana z zachwytu