Nie wiecie jak suszę zęby do monitora
Olu dziękuje bardzo
Paweł jak posadziłem bukszpany to rabat przestała straszyć pustką, ale jeszcze nawet połowa roślin nie posadzona, ale teraz zostały mi do posadzenia hortensje róże i reszta bylin
Gosiu samo wymierzenie bukszpanów na swoje miejsca zajęło mi ponad godzinę... gotowy pprojekt z wymiarami ma jednak swoje minusy
Asiu czekają mnie jeszcze napady na szkółki, ale muszę najpierw przeprowadzić dokładny wywiad
Agato bardzo mi miło. Ja tam zawsze staram się myśleć praktycznie w tym przypadku udało się wyrównać kilka dziur w trawniku, a po wykopach prawie nie ma śladu, z perspektywy w ogóle nie widać
Iwonko aparat leżał niedaleko, ale cały byłem umorusany ziemią i Rosahumusem. Nie polecam rozlewać tego na siebie, trudno się zmywa
Alka tak buksy z Madżenkowego źródła w tym roku dzięki Gosi Kasi i Kasi mam je na rabacie za co jestem im Ogromnie wdzięczny i bardzo się cieszę
Marto strasznie się cieszę, nawet mojemu tacie bardzo się spodobało co okazał nawet dość wylewnie

Rabata jest spora, obwóski jest 8 mb, a kule posadzone co 110cm
Ewo ja jestem bardzo zadowolony jeszcze jak uda się dosadzić resztę roślin do czerwca to będę mega zadowolony, na razie truję jeszcze nornice, która rządzi na tej rabacie, ale mam ją pod kontrolą, nie dam paskudzie się zadomowić
Łukasz dzięki

Najważniejsze to, że szkielet rabaty posadzony, teraz całe wypełnienie trzeba dosadzić