Agato nasadzenia nasadzeniami, ale musisz uwierzyć na słowo, że rabata jest zapuszczona, ale nie mam czasu teraz się nad nią rozczulać

Chociaż na wrastającą trawę patrzeć nie potrafię i chyba dzisiaj wieczorem machnę kancik.
W tym roku fragment tej rabaty był już w gazecie

ale zdjęcia z zeszłego roku, nie ukrywam, że mnie też się podoba mimo tego, że nadaje się znowu do przeróbki bo rośliny się tam nie mieszczą... a szkoda.
Iwcia podlewam Magiczną siłą i dzisiaj też podleję, chociaż za dużo na dzisiaj sobie zaplanowałem i nie wiem czy się z tym wszystkim wyrobię.
Ilono gdyby moje Anabelki zrobiły mi taki prezent bardzo bym się cieszył bo liczyłem na to, że ładnie rozjaśnią ten fragment w lipcu
MałgosiuMargo kupowałem przez neta i zdjęć jeszcze nie pokazywałem, może dzisiaj mi się uda zrobić jak aparat podłącze do ładowania

Pustki na szczęście i nieszczęście się kończą, wejdzie mi tylko kilka roślinek i koniec
Reniu mam Evergoldy na dwóch stanowiskach, jedno ze słońcem do 14-15 drugie ze słońcem od 13 do wieczora. Te na drugim stanowisku rosną dłużej. Glebę mam piaszczystą wymieszaną przy sadzeniu albo ziemią z worka, albo kompostem zależy co mam na stanie

Nowe liście mają barwę bardziej zielono białą, ale w trakcie sezonu już w lipcu robią się ładnie żółte, młode i starsze rośliny zachowują się tak samo. Zrobię zdjęcia, muszę sobie tylko na kartce zapisać czego mam zdjęcia zrobić
MałgosiuMagarete tak mam Queen of Sweeden i kupowałem w Rosarium, ale nie byłem zadowolony tym bardziej jeżeli porówna się stosunek ceny do jakości

Juz przekwitła i teraz wypuszcza nowe pąki, ale bardzo mi się podoba