Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 09:55, 09 gru 2015

Kasiu nie mam gdzie postawić 3 sztuk, ale w przyszłym roku zrobie sobie taki zestaw

Gosiu nanosiłem się ciężarów i później kilkanaście godzin siedziałem w dziwnej pozycji przy choinkach

Ewo ja do choinek sam się strasznie uśmiecham, że aż żal się z nimi rozstawać niby widzieć je będę, ale w takiej grupie fajnie wyglądają

Ilonko tak sam od początku, począwszy od szabraowania gałązkowego, zrobienie stelaża, aż do udekorowania
Luki 10:09, 09 gru 2015

Iwonko w sumie to żadna nie pasuje mi kolorystycznie i mus zrobić sobie własną, a swoje wianki muszę też wygrzebać i zacząć wieszać bo w domu z 5 ma swoje miejsce, a może przed świętami jeszcze jakieś zrobię dla siebie

Bogusiu dziękuje, miło mi

Ewo dochodzę do wprawy i coraz szybciej udaje się zrobić, ale żeby zachować staranność wykonania musi to troszkę trwać, na dodatek staram się robić je bardzo trwałe

Kasiu strasznie mi miło, że moje choineczki są tak docenianie, ale nie będę ukrywał, że sam jestem nimi zachwycony... oj jaki ja nieskromny

Edytko dzisiaj pokaże każdą z osobna, ale potrzebne światło dzienne do zdjęć, którego wczoraj brakło.

Ewo dziękuję bardzo

Kindzia chyba dzisiaj wyciągnę jeszcze choinki z zeszłego roku, wtedy będzie efekt Nie ukrywam, że strasznie lubię robić dekoracje świąteczne i najbardziej ubolewam nad tym, że nie mam u siebie w pokoju miejsca na postawienie choinki.
Spokojnie do wiosny daleko, a dużo czasu na to nie potrzebuję

Kamilo miło mi

Margo dziękuje, a co do pracochłonności to Last Christmas i do przodu
Lubię takie robótki bo nie myślę przy tym o innych sprawach

Gosiu pierniczki chyba jutro będę dekorował, a tymczasem drugie śniadanie z pierników trzeba machnąć coby mniej do lukrowania było

Luki 22:41, 09 gru 2015

To teraz choineczki solo

Luki 22:44, 09 gru 2015

Jeszcze nie skończona... ma wianki pod kolor

Luki 22:49, 09 gru 2015

Taka krótka historyjka. Powiedziałem cioci by przyniosła mi gałęzie brzozy o płaczących pędach to zrobię jej prezent. Po jakimś czasie przyjechała dumna z gałązkami płaczące brzozy... problem w tym, że to była owszem płacząca, ale wierzba
Efekt wyszedł lepszy niż myślałem, ale pracy było o wiele więcej niż przy brzozie

Do kompletu z resztek uwiłem wianuszek
Luki 22:54, 09 gru 2015

I wianuszki w nietypowej kolorystyce, muszę powiedzieć, że w sumie ciekawie wyglądają takie kolory

Mary 23:08, 09 gru 2015

Luki napisał(a)
I wianuszki w nietypowej kolorystyce, muszę powiedzieć, że w sumie ciekawie wyglądają takie kolory

Jak lukrowane pierniczki albo lody truskawkowo-waniliowe.
leon60 23:09, 09 gru 2015

zazdroszczę Twojej przyszłej żonie
Zielona 23:12, 09 gru 2015

Cukierkowe wianki do zjedzenia! A zdjęcia choinek solo tylko potwierdzają, jak dokładny jesteś. Wspaniale prace, Łukaszu!
nawigatorka 23:25, 09 gru 2015

leon60 napisał(a)
zazdroszczę Twojej przyszłej żonie

ja współczuje. ja miałabym kompleksy jeszcze większe niż mam
ja oglądałam z zaciekawieniem od technicznej stroni i zdjęcia z bliska wszystko mi wyjaśniły bardzo fajne.