Luki
10:42, 09 lut 2016

Reniu u mnie na słonecznej rabacie jak widać wyrosła mocno 
Moniko ja sobie wysieję, mam też nadzieję, że w ogrodzie się pojawi, ale nie będzie to inwazja bo nasion spadły setki
Karolino rabata ma słońce w 3D
od wschodu, południa i zachodu a większość tej stipy posadzona jest na krawędziach różanki. Róże podobno mam posadzone w dobrych odległościach, ale ja się dopiero przekonam jak duże będą rosły. W kwestii różanej jestem początkujący, ale stipa na brzegach znów będzie.
Kamilo ja dopiero będę wysiewał w tym tygodniu lub na początku przyszłego liczę na zeszłoroczne powodzenie. Jeżówki może też sobie wysieję
Na werbenę też długo czekałem i słabo z tym czekaniem było 
Wojtku tak stipa w cieniu jest mała, najlepiej rośnie w pełnym słońcu. Miałem dwie posadzone w bardziej zacienionym miejscu i też były o wiele mniejsze

Moniko ja sobie wysieję, mam też nadzieję, że w ogrodzie się pojawi, ale nie będzie to inwazja bo nasion spadły setki

Karolino rabata ma słońce w 3D

Kamilo ja dopiero będę wysiewał w tym tygodniu lub na początku przyszłego liczę na zeszłoroczne powodzenie. Jeżówki może też sobie wysieję

Wojtku tak stipa w cieniu jest mała, najlepiej rośnie w pełnym słońcu. Miałem dwie posadzone w bardziej zacienionym miejscu i też były o wiele mniejsze