Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

iwonadm 07:06, 09 cze 2016

Dołączam się do prośby więcej zdjęć plis
ren133 09:40, 09 cze 2016

Dzięki Łukasz
Chyba wykorzystam tą moją Sweden i dokupię jeszcze ze dwie inne bardziej różowe i faktycznie niższe może jednak trochę
Kawa 09:56, 09 cze 2016

Luki napisał(a)

Kamilo chyba lubisz moją bylinową

to mało powiedziane
ogólnie bardzo lubię byliny a u ciebie grzechem byoby się nie zachwycać
przecież ona jak z katalogu

czosnek globemaster zapisany
kocham czosnki od tego roku jak i twoją rabatkę
Sebek 10:09, 09 cze 2016

Luki napisał(a)

Mam już ogrodowy kajecik, więc nie zapomnę

Do czego to doszło?

Ja mam dwa - nieogrodowe...
Luki 12:58, 09 cze 2016

Paweł zrób będziemy myśleć, na pewno przydałyby się większe grupy czegoś, a powtarzające się krzewy najlepiej jak nie są obok siebie, a wypełniają grupy roślin lub są przerywnikami w kolejnych. Czasem trzeba też posadzić coś w całkiem innej linii niż inne rośliny.

Marzenko z tym piękny nie przesadzajmy, mnie podoba się na razie stwierdzenie dostatecznie ładny Zdjęcia będą, jak będę w domu to biorę się szybciutko za koszenie i aparat w dłoń

Luki 13:03, 09 cze 2016

Iwonko zdjęcia będą

Reniu u mnie dzisiaj zakwitła Shon Maid... jaki ona ma zapach na samą myśl mam chęc znów pobiec i powąchać, ale muszę jeszcze troszkę z tym poczekać. Kwiat rano nie do końca był rozbity, ale już pachniał.

Kamcia mnie to się marzy jeszcze bylinowa w delikatnych odcieniach pomarańczu z dodatkiem fioletu i purpury. Jak pewna sprawa pójdzie po mojej myśli to może takowa w przyszłym roku powstanie, ale nie nastawiam się bo łatwe to nie będzie

Sebek studencki z radością wywaliłem, chociaż czasem wolałbym do niego wrócić Ogrodowy konieczny bo nieogarnięty jestem i nigdy nie pamiętam kiedy coś nawoziłem czy nie, co mam zrobić lub co zapamiętać
Później siedzę i myślę zamiast działać
Kawa 13:09, 09 cze 2016

oj Łukasz... trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów...o chciałabym powzdychać i do takiej piękności

ogólnie to chyba wyjdę na jakąś nieogarniętą ze tak się zachwycam tą twoją rabatą no ale co ja mam poradzić na to, że tak i się podoba hę?
Luteczka 13:17, 09 cze 2016

Luki napisał(a)

Ewo czosnki mnie wyjątkowo zaskoczyły bo posadzone na szybko jesienią w puste miejsca bez większego planu

Widocznie Ty nie potrzebujesz planu i czosnki też
Zana 13:54, 09 cze 2016

Łukasz zestawienie piwonii, czochów i irysów naprawdę powalające. Nie dziwię się, że sam jesteś zachwycony, też jestem. Pięknie! Twoją bylinową to można za wzór stawiać!
Kacha123 15:26, 09 cze 2016

Doczytałam, że fotki będą To czekam z niecierpliwością. Może już się doczekałeś tych róż?