Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w Domu Działkowca, Warszawa

Spotkanie w Domu Działkowca, Warszawa

Debra 20:01, 20 sie 2013

Danusiu, dziekuję za Twój post.
Mamy pełną jasność, co i jak.

Konkurs, dyplomy, logo, to były propozycje, jakie padły w dyskusji, co i jak robić.

Twoje zdanie przesądza jak będzie i najważniejsze jest, że będziesz, że się spotkamy.

Zapominamy zatem o konkursie, o dyplomach.

Nasz obecność na terenie ogródow nie jest uwarunkowana w żadnym stopniu zorganizowaniem konkursu. To był tylko pomysł, który jednym się podobał, innym nie.

Każdy działkowcz może zaprosić kogo chce, ja zapraszam Was wszystkich, do tego ponieważ wiele pracuję społecznie dla Zarządu, mam ich wsparcie i wszelką pomoc.

Udostępnienie ogrodów do odwiedzenia to wielka radość dla każdego działkowicza, nikt nie oczekuje niczego w zamian.

Będzie dokładnie tak jak napisałaś.
Debra 17:45, 21 sie 2013

I jeszcze jedna informacja

Wewnętrzny konkurs na najładniejszą działkę w moim ROD będzie przeprowadzony 30 sierpnia przez Zarząd i specjalnie wyłonione Jury.

Ogłoszenie wyników konkursu oraz wręczenie nagród przez Zarząd ROD - za pełną zgodą Danusi - będzie miało miejsce w Domu Działkowca podczas naszego spotkania, po tym jak dołączą do nas działkowicze z odwiedzanych ogrodów.

W konkursie startują ogrody z czerwoną kokardą, czyli te wyłonione już wcześniej do odwiedzin przez Was.
Oczywiście, podczas wędrówek alejkami nie bedzie żadnego ograniczenia by zajrzeć do każdego ogródka bez wyjątku, który się Wam spodoba

No to chyba wszystko z tych 'moich pomysłów' ))

Poza tym, zielona przestrzeń do zwiedzania, spacerowania, długich rozmów i odpoczynku w rozmaitych niezwykle urokliwych zakątkach.

Jak zwykle zapraszam dalsze osoby z O. do udziału. 'Węzeł Warszawski' w szczególności

zawitka 09:44, 23 sie 2013

No to już,wszystko wiedomo będzie fajnie Debro jak dopisze jeszcze pogoda to spacery będą urocze a do tego wspomnienia jak pisze Danusia .Grupa warszawska pewnie sama sie utworzy .Pozdrawiam ;D
Debra 10:04, 23 sie 2013

zawitka napisał(a)
No to już,wszystko wiedomo będzie fajnie Debro jak dopisze jeszcze pogoda to spacery będą urocze a do tego wspomnienia jak pisze Danusia .Grupa warszawska pewnie sama sie utworzy .Pozdrawiam ;D

Halinko, taką mam nadzieję

Mam też nadzieję na to, że nikt w ostatniej chwili 'nie wypadnie' , że dojdą jeszcze dalsze osoby, tam jest tak dużo miejsca, warto by było nas więcej. Chociaż jak na tę chwile to grupa i tak jest spora i wspaniała.
No i Danusia będzie ))))

A co do pogody, to wg 16-dniowej prognozy ma być 22 stopnie ciepła, słońce, sucho i ciepło, prawie bezchmurnie, leciutki wiaterek.
No trudno o lepszą pogodę

Mój ogródeczek i nie tylko czeka na gości
zawitka 20:38, 23 sie 2013

Pewnie wszystko postrojone --- ogrody jak panny na wydaniu czekają, żeby je wszyscy ogladali Ha ha Pozdrawiam
Debra 11:41, 24 sie 2013

zawitka napisał(a)
Pewnie wszystko postrojone --- ogrody jak panny na wydaniu czekają, żeby je wszyscy ogladali Ha ha Pozdrawiam

Jeszcze wszystkie się stroją

To jednak jeszcze dwa tygodnie. Prace nadal trwają, a te ostatnie muśnięcia różem i bronzerem zostawiamy na sobotę rano ))))
Robertop 14:31, 25 sie 2013

Nadrobilem troche zaleglosci
Potwierdzam swoj udział. Czytałem, że Bogdzia nie może jechac, szkoda. Tym samym, znaczy to, że mam jeszcze dwa miejsca w samochodzie.
Debra 18:36, 25 sie 2013

Robertop napisał(a)
Nadrobilem troche zaleglosci
Potwierdzam swoj udział. Czytałem, że Bogdzia nie może jechac, szkoda. Tym samym, znaczy to, że mam jeszcze dwa miejsca w samochodzie.

Dziękuję Robercie
Anita ma jechać z Tobą, miała jeszcze kogoś namówić. Teraz chyba jeszcze jest w Krynicy. Pewnie wkrótce się odezwie.
kraania 09:31, 26 sie 2013

Zgłaszam swój udział (chyba jeszcze tego nie zrobiłam). Bardzo lubię ROD-y i kiedyś posiadanie takiego ogródeczka było moim marzeniem.
Debra 09:40, 26 sie 2013

kraania napisał(a)
Zgłaszam swój udział (chyba jeszcze tego nie zrobiłam). Bardzo lubię ROD-y i kiedyś posiadanie takiego ogródeczka było moim marzeniem.

Aniu, dziekuję za przyjęcie zaproszenia. Bardzo się cieszę.

Ja lubię ROD-y coraz bardziej za ich spokój, ciszę, moje zielone metry kwadratowe, a wszystko w środku wielkiego miasta
Już wkrótce wyślę pw z dokładnym opisem dojazdu i parkowania.

Pozdrawiam