Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Kondzio 22:42, 07 sty 2014

kaisog1 napisał(a)
Marta nie wiem czy jak na dwie strony wypiję to wstanę hahhahaha

Kasiek no to zdróweczko

Wróbelku gęba i pas też potrzebne od czasu do czasu, ale czasem też potrzebny stanowczy ale spokojny głos
no tak ale moi rodzice tak tylko umili z nami rozmawiać
Marlenaa 00:00, 08 sty 2014

Ja jestem chyba jakaś słaba emocjonalnie Czytam o tym wszystkim o matkach i dzieciach, widzę przed oczami Kondzia jako chłopca i już beczę. I zazdroszczę Kubie takiej mamy jak Ty Gosiu, szkoda, że moja tak nie umiała.
Plan na skarpę super już nie mogę doczekać się efektu. Będzie tam pracy co nie miara. Ale kto jak nie Ty buźka
monteverde 00:10, 08 sty 2014

kaisog1 napisał(a)
Marta dzisiaj czułam się jak wyrodna matka...... Poszliśmy z Kuba do dentysty na wyjęcie lekarstwa i założenie plomby. Kuba był uśmiechnięty do momentu uruchomienia "wiertarki". Jak wpadł w histerie tak nic nie pomagało. Lekarz kazała mi się nie odzywać i tłumaczyła mu, co i jak. Spróbowała jeszcze raz z wiertarką i koniec... poddała się mówiąc, że "Kuba idziesz do domu bo ja nic nie moge zrobić". Kuba siedział zapłakany z trzęsącą sie brodą, lekarz myślała, że wyjdziemy a ja kucnełam i stanowczym ale spokojnym głosem powiedziałam, że zostajemy (mało sama się nie rozpłakałam, że dziecko narażam na taki stres). Wytłumaczyłam co i jak, że nie opłaca nam sie wracać, i że znowu sie będzie denerwować, że lekarz go nigdy nie oszukała i jak powiedziała, że boleć nie będzie to nie będzie i Kuba dał się położyć. Otworzył buzie, troszkę płakał ale cały czas mówiłam co lekarz robi (trochę ściemniając ). Porównywałam "wiertarkę" do myjki ciśnieniowej, plombę do gipsu, którym Kuba łatał mi dziury w kredensie, wiertarka "zmieniła" swe oblicze na polerkę, którą przyrównałam do papieru ściernego, którym Kuba wygładzał zagipsowane wcześniej dziury w kredensie, żeby były gładkie.....Trzymając Go za rękę cały czas, czułam jak Kubie cały lęk przechodzi. I tak dziecko ma piękna niebieską plombę a ja usłyszałam: "Kuba ale Ty masz fantastyczną mamę"

Co nie zmienia faktu, że walnęłabym teraz sobie setę!

....żeby być rodzicem trza mieć stalowe nerwy......

Brawo Gosiaku, tak trzymaj a Kubie należą sie podwójne lody
barbara_kraj... 01:19, 08 sty 2014

Gosia, na wyżyny się wzniosłaś! Brawo!
Pszczelarnia 08:46, 08 sty 2014

Gosia, setę to i ja bym walnęła, jak nic. Z Tobą!
leon60 08:50, 08 sty 2014

Jesteś wspaniałą mamą !
Gardenarium 08:52, 08 sty 2014

Gosia, jesteś wzorową matką Łezkę uroniłam jak to czytałam

Instagram Ogrodowiska
zawitka 11:00, 08 sty 2014

Gosiu jesteś WIEKA stanowcze słowo Mamy to jest to--- choć serce nam się kraje i boli tak musi być że dziecko trzeba przekonać A seta też była potrzebna bo Ty miałaś większego stresa niż Kuba
Krys 11:10, 08 sty 2014

Oj podziwiam Cię Gosiu,Kuba śliczności ma super mamę
malgorzata_s... 15:30, 08 sty 2014

Gosia brawo Jak ja bym chciała aby takie mamy z dziećmi na zabiegi przychodziły A stale słyszę jak będziesz niegrzeczny to dostaniesz zastrzyk. Jak później faktycznie trzeba to jest pełna panika i strach Buziak.