Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

kaisog1 16:12, 08 sty 2014

Konrad czy aby na pewno? Człowiek pamięta to co Go najbardziej dotyka a jakos z głowy wypadaja mu te dobre chwile

Marlena ja tez emocjonalna jestem..... niestety, stąd moja koleżanka nerwica Ale faktem jest, że jak trzeba to potrafię w garść wziąć Co do skarpy to mam nadzieje, że będzie dobrze

Aneczko lody jak lody..... zażyczył sobie Lego

Basia tam tak ale jak wróciłam do domu to runęłam w przepaść

Ewuś i ja

Ola dziękuje bardzo

Danuś staram się być chociaż dobrą mamą.... w większości wypadków mi nie wychodzi ale staram się Buzialki

Halinko no własnie to stanowcze słowo a w sercu ból.... i masz racje, chyba ja sie bardziej bałam niż Kuba Seta się zdecydowanie przydała

Krysiu bardzooo dziękuję

Gosia i ja pamiętam to z dzieciństwa...... i wiem jak sama się boje lekarzy. Dlatego jak ognia pilnowałam, żeby Kuby nie straszyć lekarzami, zastrzykami czy innymi takimi rzeczami. Sama wiem, że niektóre rzeczy nie są straszne ale pobudzona wyobraźnia dziecka wszystko wyolbrzymia i efekty potrafią straszne. Każdy z lekarzy i pielęgniarki dziwiły sie jak 3 latek daje sobie pobrać krew, zrobić zastrzyk czy chociażby dać się osłuchać.... dla mnie to było oczywiste..... I nie mówię, że Kuba przy pobieraniu krwi nie płacze, bo płacze ale nie wyrywa się, nie krzyczy... po prostu jest mu źle i tak to okazuje.

Powiem Wam, że chyba nikt z bliskich nie powiedział mi nigdy "jesteś fajną mamą".......
Zielona 16:50, 08 sty 2014

kaisog1 napisał(a)

Powiem Wam, że chyba nikt z bliskich nie powiedział mi nigdy "jesteś fajną mamą".......

Ejże... no może nie jesteśmy spokrewnieni, ale ogrodowiskowych bliskich Tobie dusz jest tutaj sporo. I wszystkie zgodnym chórem śpiewają, że jesteś!!! Ale choćby i tysiąc osób to tutaj napisało, to nic nie znaczy. Fajna jesteś dla Kuby! I On potwierdził to wczoraj, otwierając ostatecznie buzię... Prawda?
kaisog1 16:58, 08 sty 2014

Marta nie, nie, nie o to mi chodziło Chodziło mi o to, że dopiero jak wczoraj pani Doktor to powiedziała, i Wy potem pisałyście to uświadomiłam sobie, że nikt z moich bliskich nigdy mi tego powiedział
DoDa 17:12, 08 sty 2014

dotarłam i ja do ostatniej strony i chwilowo nic już nie napiszę, bo ciągle mam łzy wzruszenia w oczach
Rench 18:10, 08 sty 2014

Gosiu,może jeszcze spróbujesz przyjechać.
Oni konkretnie nie mają rezerwacji,tylko ogólnie dla nas.
Mój M nie jedzie, już jest jedno więcej

Bogdzia 18:38, 08 sty 2014

Gosia dzielna i madra z Ciebie mama w co nigdy nie wątpiłam nawet bez takich dowodów. Pozdrówka serdeczne.
kaisog1 18:54, 08 sty 2014

Chcecie sie pośmiać? Kubę BOLI DRUGI ZĄB! Leki nie pomagają! Mamy wizytę na 20:15 Dzisiaj to juz chyba pół litra walnę i odpłynę......
Bogdzia 18:59, 08 sty 2014

Może to ten sam tylko ból promieniuje?
kaisog1 18:59, 08 sty 2014

Nie Bożenko. To ząb po drugiej stronie......
Bogdzia 19:02, 08 sty 2014

No to znów musisz byc dzielna i Kubuś też .Nie zazdroszcze.