renatamama3
22:43, 17 sty 2014
Gosiu ,dziękuję za wizytę u mnie ,piękne to wasze Kubusiowo ,domek z bala moje marzenie ,będę Wam kibicować w dążeniu do celu w tworzeniu wymarzonego ogrodu.Współczuje Twojemu Kubie ,mój synuś panikarz straszny jeśli chodzi o wizyty lekarskie ,też właśnie jest po wizycie u stomatologa ,przez 9 lat zęby miał na medal ,przez kilka mc, 4 do leczenia ,2 z małą dziurką ,2 z leczeniem ,jeden z tych ząbków inna dentystka zaleciła wyrwać ,a ta stwierdziła ,że spróbuje go wyleczyć ,dostał lekarstwo i za 2 tygodnie jak się nic nie będzie dziać plomba .Pani ma super podejście do mojego młodego ,M się śmieje jak mu po wizycie mówię jak z nim rozmawia ,jak z 3-4 latkiem ,odsysacz do śliny to pochłaniacz lub odkurzacz , tym o się plombę utwardza to pistolet,co się wierci zęba armata ,jak mu wierci to liczy do 5 i daje odpocząć .Cieszę się,że tak super trafiliśmy i to na fundusz ,szukając ortodonty ,bo prywatnie to gruba kasa ,córze płaciłam 100 zł za małą plombę .Trzymam ,kciuki żeby Kubuś,po tych przeżyciach ,chciał iść na kolejną wizytę ,mój dziś wchodził do gabinetu ze strachem w oczach ,bo czekając na korytarzu ,słyszał jak krzyczy i płacze jakiś chłopiec ,nasza pani od razu jak wyszła zaprosić nas na wizytę ,zobaczyła, oho Kacper w szoku (tamta scena u innej pani stomatolog) i od progu go zagadywała czy któryś ząbek boli ,on kiwał głową ,że nie ,to pani do niego no widzisz to nic boleć nie będzie ,bo mam taki ,żelik dla Ciebie pomasujemy ząbek dodatkowo i na 100% będzie ok .Wyszedł ,zadowolony ,że rwać nie musi na razie ,że pani nie kłamała ,termin na rwanie mieliśmy na wrzesień nie dało się go zaciągnąć pewnie dla tego ,że nie bolał i w sumie chyba wygraliśmy na tym ,chodź jeszcze na 100 % nie wiadomo .pozdrawiam