Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

kaisog1 22:18, 13 sty 2014

Przepraszam Was za to nierozgarnięcie ale jakaś "wypluta" jestem po prostu.
an_tre 22:19, 13 sty 2014

kaisog1 napisał(a)
Przepraszam Was za to nierozgarnięcie ale jakaś "wypluta" jestem po prostu.

bo dziś taki jakiś wypluty dzień
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:29, 14 sty 2014

an_tre napisał(a)

bo dziś taki jakiś wypluty dzień

Ja też mam taki dzień dzisiaj.Pozdrawiam Gosiu.
ewa004 22:31, 14 sty 2014

Ja juz od kilku dni jestem wypluta
Nikita 18:57, 15 sty 2014

Wpadłam Gosiu zobaczyć co słychać…jak tam wtorkowa wizyta u dentysty…biedny ten twój Kubuś - taki stres i tyle bólu….mam nadzieję, że już jest wszystko OK. Pozdrawiam i ucałuj Kubusia od cioci Nikity.
kaisog1 20:52, 15 sty 2014

Dziewczyny.....

...więc tak, we wtorek nie było usuwania bo lekarz chciała, żeby zrobił to chirurg ale doktor, która ratowała Kubę w tym bólu i zapaleniu powiedziała, że zdecyduje się usunąc tego zęba. także zab usuwalismy dzisiaj.... i to była najgorsza wizyta w moim i Kuby życiu...... były łzy, przeraźliwy strach w oczach, ogólnie to było cos koszmarnego!
NIGDY, PRZENIGDY nie dopuszczę do tego, żeby moje dziecko przeżywało cos takiego jeszcze raz.....

Pytałam go potem czy go bolało, powiedział, że nie ale sie strasznie wysraszył. Podejrzewam, że tego wszystkiego było już za dużo i dlatego taka okropna ta wizyta była.

Teraz mamy (chyba, liczę przynajmniej na to) spokój do 4 lutego, bo tak wyznaczono nam kolejna wizytę....
malgorzata_s... 21:01, 15 sty 2014

Biedny Kubuś Dla dzieci to straszny stres każdy zabieg Gosiu. Kubuś jest teraz w wieku najgorszym na takie przeżycia Za duży aby nie rozumieć co się dzieje a za mały aby naprawdę rozumieć że to konieczne. Wiem co mówię bo obserwuję to w pracy. Pięciolatki najgorzej przeżywają szczepienie. Bidule mają taki strach w oczach że tragedia. Nie bardzo da się im wytłumaczyć. Nawet jak kiwają z uśmiechem głową to potem zdarza się że kopią , plują a krzyczą niesamowicie. Po wszystkim są zdziwione że nie bolało i troszkę się wstydzą. Taki wiek Życzę wam już spokoju
Mala_Mi 21:14, 15 sty 2014

Jak byłam w wieku Kuby..to bolał mnie ząb.. u dentysty .. było rwanie... bo mleczaków nikt nie leczył.. znieczulenia też nikt nie stosował.. Okazało się, że Pani mi wydarła zdrowego zęba.. a chory wypadł sam, jak mama kupiła na pociechę kawałek tortu.... I tym sposobem w jedno popołudnie 2 zęby poszły dla myszki
Przeżyłam
malkul 21:17, 15 sty 2014

my też rwalismy synkowi dwa zęby na raz i to był koszmar myslałam że serce mi peknie
mimo że był troszkę ogłupiony by najpierw dostał coś jak głupi jaś a zabieg był pod "podtlenkiem azotu".
monitka 21:25, 15 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Biedny Kubuś Dla dzieci to straszny stres każdy zabieg Gosiu. Kubuś jest teraz w wieku najgorszym na takie przeżycia Za duży aby nie rozumieć co się dzieje a za mały aby naprawdę rozumieć że to konieczne. Wiem co mówię bo obserwuję to w pracy. Pięciolatki najgorzej przeżywają szczepienie. Bidule mają taki strach w oczach że tragedia. Nie bardzo da się im wytłumaczyć. Nawet jak kiwają z uśmiechem głową to potem zdarza się że kopią , plują a krzyczą niesamowicie. Po wszystkim są zdziwione że nie bolało i troszkę się wstydzą. Taki wiek Życzę wam już spokoju

Małgosiu nie strasz...mamy zaległe szczepienie z moją młodą i nijak nie mogę jej wytłumaczyć że to konieczne. Nie pomagają ani prośby ani groźby. Już sobie wyobrażam te dantejskie sceny w gabinecie...

Gosiu u Was jak się coś dzieje to z przytupem...Mam nadzieję że już będzie dobrze i Kuba szybko zapomni a co najważniejsze nie będzie miał traumy...