Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Pszczelarnia 11:10, 27 kwi 2015

Gosia, te 2 cisy co mają z nogach? Jakie jałowce?

Widzę działania wielowątkowe i na kilku frontach. Ale przelecisz z haczką i będzie Ok.
W sobotę rąbałam klocki bukowe, żeby szybciej poszło. Dziś rąk nie czuję.
Agatek 12:27, 27 kwi 2015

Ależ duży ten Twój mały drwal
kaisog1 12:47, 27 kwi 2015

Tessi wiesz co... doszłam do wniosku, że będę pokazywać wszystko... Ogród to ciężka praca i wielu ludzi nie zdaje sobie z tego sprawy. Dlatego postanowiłam niczego " nie ukrywać" tylko po prostu pokazać jak jest na prawdę A jest sajgon! Także pokazuj swoje "chwastowisko" - niech Ci co piszą "chcę ogród bezobsługowy" niech popatrzą

Marta jest, jest I przestań z tymi pokłonami Pogoda była cudna chociaż zapowiadali na niedziele wodę z nieba a tu troszkę tylko pokropiło No sobota to była bajka!
Dla Kubusia brawo Duży, ładny i grzeczny chłopak z niego.
wszystko się zgadza oprócz "grzeczny"

Ewa to jałowce 'Golden carpet'. No właśnie ta wielowątkowość mnie zabije... tu warzywnik... porządki i sianie, tu bylinówka - no trzeba bo rośliny ruszyły, tu przycinanie, a jeszcze w międzyczasie posiłki... no roboty w brud a tylko dwa dni Ewus ja powiedziałam, że w drewno to ja sie nie dam jeszcze wrobić i udaje, że nie umiem

Agata nooo duży Mierzyłam mu w niedzielę spodnie z zeszłego roku co w Kubusiowie zostały.... wszystkie do pół łydki
Agatek 13:22, 27 kwi 2015

to takie na lato będą jak do łydki
Ja też uważam, że ogród to ciężka praca i ciężka do ogarnięcia. Wszystko wymaga uwagi od trawki zaczynając a na kwiatku kończąc
barbara_kraj... 00:33, 28 kwi 2015

Gosiu, jak pokazujesz przed i po, to widać ogrom wykonanej pracy.
Ogród spory, to i roboty w bród
Gdybyś była na miejscu, to ho, ho, ho...! Lśniło by wszystko, a tak nie wiadomo w co najpierw ręce włożyć
Ale, z TAKIM Pomocnikiem poradzicie sobie raz dwa!
Edyta10 01:39, 28 kwi 2015

o rany, Gosiu z Kubusia prawdziwy mężczyzna rośnie
kaisog1 09:41, 28 kwi 2015

Agata hahahha tylko w pasie tyz urósł No ogród to harówka.... i nie ma to znaczenia czy jest duży czy mały...

Basiu właśnie najgorsze jest to że jestem daleko.... masz rację, gdybym tam była non stop to ogród wyglądałby zupełnie inaczej

Edyta tylko powiedz mi.. czemu zanim z tego chłopca wyrośnie mężczyzna matka przechodzi przynajmniej 4 zawały?
Tess 09:56, 28 kwi 2015

kaisog1 napisał(a)

Edyta tylko powiedz mi.. czemu zanim z tego chłopca wyrośnie mężczyzna matka przechodzi przynajmniej 4 zawały?

Spraw sobie dziewczynkę, to dopiero jest wyzwanie
an_tre 19:15, 28 kwi 2015

Gosiu duży teren to i dużo pracy, nie martw się dasz radę niedługo wszystko podrośnie i będzie łatwiej
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malkul 19:38, 28 kwi 2015

Gosiu na spokojnie oglądam twoje zdjęcia i nasunęło mi się takie zdanie: jak się robi to się ma.
ty jesteś "swoja baba"- nie marudzisz nie biadolisz, rękawy zkasujesz i do roboty prujesz.