Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

kaisog1 22:45, 24 mar 2016

Juzia

Elisa zgadza się Robota, którą zrobi się samemu daje 100% więcej satysfakcji

Haneczko ja po takiej robocie przyjmuję już tylko pozycję w poziomie Na okonki jeszcze za wcześnie ale kochana moja zapraszamy do nas latem! Okonek gwarantowany a i coś do okonka się znajdzie Panowie.... no wiadomo, że "inne ruchy" Co do widoku z balkonu... jest cudnie bo zagląda mi do domu bez.... fioletowy i cudnie pachnący... jak tylko zakwitnie wstawię fotki
hanka_andrus 23:31, 24 mar 2016

Buziakuję i na bez oczekuję! Na bzy z balkonu też mam widok, ale na siódme, zapach nie dolatuje, A przed blokiem osobiście mój małżonek dwa posadził. Rosną, ale w momencie rozwinięcia pąków zostaje pewnej nocy dokumentnie ogołocony i jeden, i drugi.

W swoim posadziłam nowego, jasnego podwójnego, ale bez tytułu, i czarny bez- o czarnych liściach Kwitnie na różowo, też ładnie. Ale jeszcze małe, Metrowe są. Za zaproszenie dziękuję, muszę śledzić, kiedy będziecie się wczasować!
beta 08:34, 25 mar 2016

Gosiu...roboty kawał już zrobiłaś...widziałam pokój Kuby...świetnie wygląda...schody również
no cóż życzę choć odrobiny wypoczynku w Kubusiowie, choć pewnie to nie realne będzie z Twoim temperamentem
pozdrawiam
Joku 08:50, 25 mar 2016

Gosiaczku wypatrzyłam że jesteś i że upiększasz kolejne miejsce na ziemi. Jest pięknie a znając ciebie i twoje talenty będzie jeszcze piękniej. Osiadłaś w ciekawej okolicy, tak mi się wydaje. Przyjemnego świętowania w Kubusiowie.
Mixtoorka 09:48, 25 mar 2016

kaisog1 napisał(a)

Dzisiaj doskrobaliśmy do połowy balkonu - na zdjęciu jest mniej bo nie robiłam już zdjęcia później

Witam Gosiu! Wspaniały widok, praca ogromna wykonana! Masz pieska prawie identycznego jak ja kiedyś miałam! Wyglądał zupełnie jak Twój.Zobaczyłam Twoje zdjęcia, aż się wzruszyłam- u Ciebie na balkonie stoi mój Dinuś!17 lat był z nami

Wyjątkowych Świąt w Kubusiowie!
Milka 17:03, 25 mar 2016

Gosiu, wianek piękny, ubawiłam się tym leżeć i pachnieć, wielkie te remonty robisz! Pomocnicy super
Bogdzia 20:29, 25 mar 2016

Egzamin Kubusia juz widziałam a dzis przeczytałam reszte. Pracus z Ciebie ale nikt tak pięknie tej roboty nie zrobi jak TY.Wianek bardzo energetyczny , tego nam teraz własnie potrzeba.Dzięki za miłe słowa u mnie. Miłych i zdrowych Świąt.
martaibartek 11:46, 26 mar 2016

Gosiu miłego pobytu w Kubusiowie! Oby humory i pogoda wam dopisały Buziaki dla całej rodzinki! Wesołego Alleluja
kaisog1 21:35, 28 mar 2016

Haniu szkoda, że nie możesz nacieszyć się bzem pod blokiem. Śledź koniecznie bo ja poważnie z tym zaproszeniem

Beata dzięki! No faktycznie mało wypoczęłam ...jak człowiek "głupi" na robotę to wiesz... ale frajdy miałam przy porządkach

Joleńko no będę coś "upiększać" przynajmniej się starać. Okolica jest dość ciekawa a przede wszystkim zielona. Wszędzie mnóstwo inspiracji

Karolina ta czarna bestia to Chili, znana jako "Lutka" Niedobrzyzna z niej straszna - taka typowa rozhisteryzowana baba z fochem

Bogdziu no mam jakies takie zapędy i zakusy na pracoholika No nie umiem poleżeć spokojnie- męczy mnie to Buziaki posyłam.

Martuś dzięki! Było cudnie!
Agatek 07:15, 29 mar 2016

A jakieś zdjęcia Świąteczne są??
pozdrawiam