...pięknie Twoje magnole kwitną... u mnie już też
...pokazuj efekty tego nowego preparatu na pędraki Marzenko.... może byc w każdej chwili potrzebny... u nas ani kropli deszczu - codziennie podlewanie....
Marzenko, Ty masz niestety w tym temacie doświadczenie: czy krewetki się ruszają po wyjęciu z ziemi? Chyba gdzieś czytałam, że larwa chrabąszcza się rusza, a opuchlaka nie, a moje paskudy były cały czas aktywne i ożywione. Łudzę się, że to nie opuchlaki. Znalazłam je luzem w ziemi, nie było blisko żadnych roślin, w zeszłym roku warzywnik.
Madżen przeczołgałaś mnie tak okrutnie tymi magnoliami ... a ja taka z tego zadowolona jestem, że sama nie wiem czy wszystko ze mną ok ... ...
przyjrzałam się wiosennym fotkom ... i bardzo lubię Twój ogród wiosną ... widać teraz to co potem ginie w gąszczu dla "zdjęciowców" (w wolnym tłumaczeniu grupa mająca możliwość podziwiać to i owo tylko na zdjęciach ) ... no widać ... nie powiem do której kulki doliczyłam ... ale ich jest !!! i jakie cudne som ...
Zastanawiam się nad trawkami między kulkami...najpierw mnie stipy u Any zachwyciły, ale poczytałam, że nie zimują, teraz śmiałka znalazłam...wiesz coś o nim?