Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Mala_Mi 07:24, 27 cze 2014

Madżen... jak ja u Ciebie mam zaległosci to już jest szok.. wiec nie pękaj.. my i tak wiemy kto kogo lubi.. a zimą będziemy nadrabiać obrazki I wrzucać je ponownie... bo zima jest zawsze za długa
zapraszam do obejrzenia rodzinki Muminkowej głupio tak, ale sie muszę pochwalić
Pszczelarnia 08:30, 27 cze 2014

Madżenno, widzisz, co się dzieje? A ponoć wakacje idą. Człowiek obłożony telefonami, domofonami, papierami nic nie słyszy, nic nie widzi. Co to się porobiło. Pilnuj ostróżki.

Róże Robaczka . Mam graby nie przycięte. Włącza mi się plan awaryjny i szukam Notausgang (skoro o językach i emeryturze mowa).
Edi00 09:22, 27 cze 2014

Madżen, ja u Ciebie raczej zaległości nie mam, bo uwielbiam Twój watek, Ciebie i Twój ogród- oj...a może nie powinnam tak na ogólnym forum miłości Ci wyznawać?!
A co mi tam: pismo obrazkowe-cudne, porady- niezastąpione i jeszcze serce na dłoni
Miłego wypoczynku weekendowego
Juzia 09:33, 27 cze 2014

Edi00 napisał(a)
Madżen, ja u Ciebie raczej zaległości nie mam, bo uwielbiam Twój watek, Ciebie i Twój ogród- oj...a może nie powinnam tak na ogólnym forum miłości Ci wyznawać?!
A co mi tam: pismo obrazkowe-cudne, porady- niezastąpione i jeszcze serce na dłoni

Ja koffam Marzenkę...i jej ogród...i Tytuska...i wcale się tego nie wstydzę
Szkoda, że my z dwóch różnych krańców Polski
bleebla 09:45, 27 cze 2014

Rubrum w ZC widziałam ok tyg temu za 8,99
bleebla 11:34, 27 cze 2014

Gabisia napisał(a)

No i słusznie nie pamiętasz
Madziu, Justynki tam wtedy nie było

Ja tam Was po raz pierwszy zobaczyłam, tylko się nie przyznałam. To moje początki na ogrodowisku były. Nie bijcie

Faktycznie Justyny raczej nie było.
Vega 12:28, 27 cze 2014

Witaj! A gdzie mogę znaleźć poprzednie Twoje wątki?
Chętnie bym sobie obejrzała jak tworzysz taki piękny ogród.
Sądząc po nasadzeniach, w projekt zaangażowana była Danusia?
Podobają mi się m.in Twoje fioletowe byliny, ale oprócz lawendy, reszty
nie znam.
malgoska 16:46, 27 cze 2014

Madżen ale mi się u Ciebie podoba wielkie WOW! za ogród i cała pracę jaką wykonałaś. Przeczytać Twój wątek "od deski do deski" a raczej "od roślinki do roślinki" jest teraz niemożliwe, ale mam taki paln hihihiiii... Pozdrawiam i podglądam
Madzenka 19:15, 27 cze 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Madżenno, widzisz, co się dzieje? A ponoć wakacje idą. Człowiek obłożony telefonami, domofonami, papierami nic nie słyszy, nic nie widzi. Co to się porobiło. Pilnuj ostróżki.

Róże Robaczka . Mam graby nie przycięte. Włącza mi się plan awaryjny i szukam Notausgang (skoro o językach i emeryturze mowa).

Ewuś ostróżki zabookowane
Ja też szukam Notausgang, jeszcze chwilkę, jedż wypocząć do swojego Edenu
Madzenka 19:23, 27 cze 2014

bleebla napisał(a)

Ja tam Was po raz pierwszy zobaczyłam, tylko się nie przyznałam. To moje początki na ogrodowisku były. Nie bijcie

Faktycznie Justyny raczej nie było.

Po pierwsze nagana się należy za rubrum!!! noemi mi za 18 zł w Kwiatonie kupiła!!!!
Po drugie nalęzy Ci się nagana, że się nie ujawniłaś!!! musisz sie teraz rehabilotować!

Juzia_G napisał(a)

Ja koffam Marzenkę...i jej ogród...i Tytuska...i wcale się tego nie wstydzę
Szkoda, że my z dwóch różnych krańców Polski

Kofam A. Tytus gdyby Tośkę zobaczył do by się zakochal I Ty się Juzia nie stresuj bo ogród masz piekny, ja pamiętam cię od pierwszych stron mojego wątku i wiem skąd masz buldożka
Edi00 napisał(a)

Edi nawet nie wiesz jak ja się o Ciebie martwiałam... Usmiechnęłam się gdy Cię u Małej M i zobaczyłam i taki piekny Twój ogród. Widać że cały czas z nami byłaś

Mala_Mi napisał(a)
Madżen... jak ja u Ciebie mam zaległosci to już jest szok.. wiec nie pękaj.. my i tak wiemy kto kogo lubi.. a zimą będziemy nadrabiać obrazki I wrzucać je ponownie... bo zima jest zawsze za długa
zapraszam do obejrzenia rodzinki Muminkowej głupio tak, ale sie muszę pochwalić

Wiesz o czym dzisiaj myślałam, że ja u Ciebie wczoraj nie byłam, strasznie mnie to męczyło uzależniona jestem od Ciebie Już mam Twoja zakładke otwartą, zaraz sie poslinię na widok Muminka

alinak napisał(a)
Marzena nie spinaj ..przyjaciele ogrodowi poczekają na zimę ..wtedy ci klubokawiarnię zapełnimy na full. teraz czas na leżaczkach posiedzieć i w polskę trochę ruszyć , bo w końcu wakacje ...
raport jak przeczytałam , to boje się co na wiosnę znowu wykombinujesz . bo że będzie nowa rewolta to pewne ...
ale przypomniałam sobie jak pisałaś początkiem maja że wszystko zrobione i teraz tylko leżenie .....hahahahah
też kiedyś próbowałam leżeć cały miesiąc lipiec i wiesz co ....udawało się .
teraz jednak chyba za późno walczyć z nałogiem ...

Alinko zauważyłam u siebie tendencję.... Im więcej pracy zawodowej tym więcej zmian ogrodowych... Chyba szefa muszę poprosić o podwyżkę
Jeszcze chwilka i się podelektuje wypoczynkiem