Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

lojalna_ 10:37, 19 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Ciekawe , że rozplenica little bunny wygląda teraz jak carex bronze form
Jeszcze z miesiąć i wszystko będzie ciach, ciach

Takk? To juz tak szybko ? No to super jaki len jaki len choinke rozebrałas przeciez
ana_art 10:41, 19 sty 2015

u mnie też znikły święta z domu dzisiaj wyjeżdżając z domu zauważyłam, że wianka z balkonu nie zdjęłam
horcia 11:11, 19 sty 2015

Marzenko jakie róże w kolorze jasnego różu polecasz,bo wiem że masz ich kilka? Ja mam mini eden rose, askot i nowalis, może je jakoś połączyć? Co o tym myślisz? Ty też wkomponywujesz na rabaty po 1szt. czy więcej?
makkasia 11:36, 19 sty 2015

Witam, u mnie święta jeszcze wszędzie ale muszę to w tym tygodniu zmienić dekoracje albo przynajmniej zdjąć świąteczne. Najlepiej to już bym posadziła prymulki i podpędzone cebulowe do donic taaa strasznie tęsknię za wiosną
Mala_Mi 12:15, 19 sty 2015

horcia napisał(a)

Marzenko czy te kwiaty bordowe to jeżówki.?Chyba nie......te różowe to jeżówki, taaaaak? Piękne połączenie barw.

To pysznogłówka ale nie wiem jak jaka odmiana I chętnie się dowiem
Iwk4 17:24, 19 sty 2015

Marzenko, zrobiłam plan rabaty u mnie, trzeba wybrać buka i jakbyś mogła doradzić, co pod nim by grało? Jak będziesz miała czas, to od str. 353 (środek) zapraszam
Sebek 17:32, 19 sty 2015

Ciekaw jestem, gdzie posadzisz tą choinkę U mnie w domu Mama pozbyła się choinki tydzień temu, a w sobotę ostatecznie pozbyłem się świątecznych ozdób - wrócił turkus w dodatkach Jednak kusi mnie zmiana... Trzeba będzie znów pinsować
Madzenka 19:40, 19 sty 2015

Zeta napisał(a)
Buziaki ślę ogromniaste ...myślałam że cosik nadrobię.....ale nie ma szans ...więc całusiam ...i buziole zostawiam...

Zetuś kochana, bardzo sie cieszę i cmokam, cmok cmok
Madzenka 19:44, 19 sty 2015

horcia napisał(a)

Marzenko czy te kwiaty bordowe to jeżówki.?Chyba nie......te różowe to jeżówki, taaaaak? Piękne połączenie barw.

To ciemny róź to monarda ( jej liście to herbata earl gray) rośna tu tez bladoróżowe tu też jeżówki, chyba secret romance
Madzenka 19:44, 19 sty 2015

kamasja napisał(a)
A ja lubię to wasze gadanie o wszystkim w przeciwieństwie do Waldka. Czytając na bieżąco dowiadujemy się różnych interesujących rzeczy a co gorliwsi zapisują wszystko w swoich notatniczkach. Niby forum ogrodnicze ale dzięki pogaduchom wszyscy się do siebie zbliżają i może choć troszeczkę poznają. To jest fenomen tego wirtualnego miejsca stworzonego przez Danusię.Pozdrawiam.

Wlasnie dla tej atmosfery jestem na forum nieprzerwanie od trzech lat

Za dwa dni będę miała trzecią rocznicę !!
Nie wiem czy był chociaż jeden dzien abym przez te trzy dni choć na chwilę nie zajrzała na O