Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

aleksandra_g 15:03, 29 maj 2015

siakowa dobrze gada

Magda no teraz już się nie mogę obrazić za tego grubaska czuję się dobrze, dziękuję

Aga cały ogród będzie rósł z dzieckiem toć on sam jak dziecko w trakcie płodzenia nawet
Magda70 15:06, 29 maj 2015

Tylko krzycz jak będziesz do szpitala jechać
aleksandra_g 15:16, 29 maj 2015

po co? przyjedziesz mnie wspierać?!
Magda70 15:18, 29 maj 2015

będę z Tobą myślami

no chyba, że poczekasz do września wtedy przyjadę.
aleksandra_g 15:45, 29 maj 2015

hahaha chyba do września nie dam rady
nicol21 22:38, 30 maj 2015

Witam się u Ciebie. Obejrzałam trochę pisma obrazkowego. rządek czosnków bardzo miły dla oka, rzeczywiście z trwawami byłoby ładniej, ale i bez trway jest super.
Szyszunie extra! i to taka ilość na 1 drzewku!

Co do klona to możesz go podnieść zeby rósł bardziej w górę. Dziewczyny też tak u siebie robiły, moja mama też tak podniosła garneta i teraz ostatnio ja też. Wstawiłam patyk bambusowy obok pnia i kilka gałązek podniosłam do góry i przywiązałam. Patyka w ogóle nie widać
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
aleksandra_g 10:39, 31 maj 2015

czosnki jakoś mnie nie zachwycają w tym roku, pewnie przez to, że się nastawiłam, że będą na tle gracków no ale co zrobić? i tak powinnam być wdzięczna że wyszły co do jednego i nawet więcej, bo z maluchami

fajnie, że kogoś też rajcują moje szyszunie bo ja chodzę i głaszczę je codziennie a przyciąć trzeba będzie ale nie mam serca

co do klona to dziękuję za rady, on jest w miejscu tymczasowym czeka na przeprowadzkę w miejsce zgodne z projektem, które chyba będzie na podwyższeniu więc już wtedy będzie mógł się pokładać i będzie piękny
aleksandra_g 07:31, 01 cze 2015

uwielbiam, choć miskant pożera mi barona
aleksandra_g 07:42, 01 cze 2015

w tej części wypielone choć tego chwasta się nie pozbyłam

wykulkowana, odbiła prawie z niczego i czeka na przeprowadzkę...

gdzieś mi ta intensywnośc kolorków ucieka podczas wgrywania fotek...

moje białe kosaćce haha w końcu ich reklamacja została olana, a mi przypadły do gustu, ale nie wiem czy znajdę dla nich miejce po rewolucjach projektowych... narazie są i mają się nieźle
aleksandra_g 07:47, 01 cze 2015

na linię kroplującą i piękny murek nei patrzymy, podziwiamy za to ile dzwiga ta kalina a raczej jej dwie i pół gałązki