Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

aleksandra_g 09:35, 30 maj 2016

a to miejsce czeka na całkowitą rewolucję, wszystko muszę wysadzić, przesadzić, nawieść ziemię żeby wszystko podnieść bo tam syf kiła i mogiła a muszę ratować coniektóre perełki...
beta 09:46, 30 maj 2016

na ostatnim zdjeciu widzę irysy?...Olu cudny ten kadr zza drzewka z tarasem w tle...a na takim fotelu to można nieźle wypocząć

Olu a taras masz w planach jakoś obsadzać?..z ciekawości pytam

malin będzie zatrzęsienie...też mam kilka krzaków....ale nie wiem jak będa owocowały...za to liczę na borówki

mój grujecznik mnie wkurza....jakiś marny jest...ale Twój daje czadu

lubię te drewniane elementy w Waszym ogrodzie

buźka
aleksandra_g 10:02, 30 maj 2016

beta napisał(a)
na ostatnim zdjeciu widzę irysy?...Olu cudny ten kadr zza drzewka z tarasem w tle...a na takim fotelu to można nieźle wypocząć

Olu a taras masz w planach jakoś obsadzać?..z ciekawości pytam

malin będzie zatrzęsienie...też mam kilka krzaków....ale nie wiem jak będa owocowały...za to liczę na borówki

mój grujecznik mnie wkurza....jakiś marny jest...ale Twój daje czadu

lubię te drewniane elementy w Waszym ogrodzie

buźka

dobrze widzisz miały być białe a wyszły żółte fioletowe i takie jakieś nie wiem jakie niestety nie mam ich w projekcie i chyba już ich nigdzie nie wcisnę, pójdą albo przed płot albo do rodziców

ten kadr co Ci się tak spodobał to widok z warzywnika

oczywiście mam w planach, z jednej strony miała być woda ale ze względu na młodą temat wstrzymany a z drugiej strony roślinki ale też się wstrzymujemy bo nie wiem czy nie będziemy desek wymieniać na tarasie i nie chcę, żeby mi podeptali wszystko a że mam co robić to zostawię to sobie na koniec raczej...

co do grujecznika to jakoś daje radę ale szału z nim nie ma bo biedak w takim kiepskim miejscu posadzony

też lubię drewno w ogrodzie
aleksandra_g 10:06, 30 maj 2016

i na deser...

malkul od razu zaznaczam, że dopiero co usunęłam chwasty wysokości kolan, dopiero będę rozkładać matę potem czyścić skrzynie, żeby Cię w oczy nie kuło no i rozglądam się za żwirkiem odpowiednim

czy to ziemniak? a jak nie to co to może być ? bo nie wiem czy warto hodować
beta 10:13, 30 maj 2016

Olu Twój warzywnik jest niepowtarzalny i jedyny taki na forum...to na pewno ziemniak...zostaw

p.s fajnie, że wróciłaś
pozdr
magnolia 10:14, 30 maj 2016

to ziemniak ,niechybnie ziemniak.

Ale wszystko rośnie.
Wiesz,że ogród pięknieje- widzisz to?

Córeczka cudna, ach!

aleksandra_g 10:55, 30 maj 2016

beta napisał(a)
Olu Twój warzywnik jest niepowtarzalny i jedyny taki na forum...to na pewno ziemniak...zostaw

p.s fajnie, że wróciłaś
pozdr

no to zostawię poczytam jak się z tym obchodzić

też się cieszę beta :*
aleksandra_g 10:56, 30 maj 2016

magnolia napisał(a)
to ziemniak ,niechybnie ziemniak.

Ale wszystko rośnie.
Wiesz,że ogród pięknieje- widzisz to?

Córeczka cudna, ach!

czasem widzę, czasem nie różnie jest ale fajnie, że już coś jest zrobione i to cieszy i motywuje do dalszego działania
aleksandra_g 22:04, 02 cze 2016

dorwałam te łubiny... posłuchałam połowicznie Magdy70 i kupiłam białe.... duże drogie piękne, posadziłam i co? i chyba żałuje, że się nie posłuchałam całkowicie i sobie ich nie darowałam bo w tym buszu prawie ich nie widać.. może za rok urosną prędzej i będą nad paprociami? zobaczymy, najwyżej znajdę dla nich miejsce gdzie indziej
beta 07:56, 03 cze 2016

paprocie z łubinami super...nie martw się...zobaczysz w przyszłym sezonie...wezmą się
buziaki