Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

aleksandra_g 12:05, 25 paź 2014

jak nie ma maty to już ta kora taka nie straszna dla mnie i fakt, że nie trzeba dołków głębiej robić bo kora przykryje też jest na plus! również pozdrawiam
Magda70 14:44, 05 lis 2014

Czeeeeeść
Pamiętam Cię kiedyś się nawet spotkałyśmy co nie
beta 21:40, 05 lis 2014

Magda70 napisał(a)
Czeeeeeść
Pamiętam Cię kiedyś się nawet spotkałyśmy co nie

hahahaha....Ola, ja też nieczasowa
aleksandra_g 11:48, 15 lis 2014

oj tam oj tam
malkul 13:19, 05 gru 2014

Ola jak sytuacja?
aleksandra_g 15:47, 09 gru 2014

jeżeli pytasz o życiową to już lepiej się czuje więc da się żyć

a jeżeli pytasz o ogrodową to nic się nie dzieje! czasu nie mam bo wyjazdowa bardzo byłam, rano śpię w opór bo nic mnie nie jest w stanie z łóżka ściągnąć choćby 10 minut wcześniej niż to konieczne, a po pracy ciemno jak w dupce już

dziś miałam 20 minut w przerwie żeby powiązać trawy bo eM. mi powiedział, że jutro jakiś orkan Aleksandra ( o ironio!) ma nas nawiedzić, więc ostatni gwizdek bo nie wyobrażałam sobie latania po całym ogrodzie i zbierania części miskantów...
no więc powiązałam na szybciutko, ale tylko olbrzymy i piórkówki, gracki olałam bo czasu zabrakło poza tym chyba za bardzo jeszcze nie ma co wiązać
zbuntowałam się i w tym roku nic nie przykrywam! co ma przetrwać to przetrwa... no chyba, że jakieś gałązki mi w ręce wpadną to może coś tam rzucę na lawendę

fotki niewyraźne bo już szarówka i robione niemalże w biegu z tel

ten krzaczek z liśćmi to zimokwiat, miałam go przesadzić ale on ciągle ma liście... ciekawe czy na wiosnę zaszczyci mnie pachnącym kwieciem...

dzwonki pokochałam, przede wszystkim za kolor, choć umierały mi w doniczkach to w gruncie dają o sobie znać nawet dziś!
aleksandra_g 15:58, 09 gru 2014

śmiać mi się chce jak patrzę na moje doniczkowe jesienne nasadzenia ponieważ wymieniałam je po raz kolejny bo ciągle je mordowałam ( uprawa doniczek nie jest moją mocną stroną) nie przykładałam do nich jakiejś specjalnej uwagi. Tradycji stała się zadość i ususzyłam kolejne roślinki aleeee po nich w ogóle tego nie widać bo wrzośce pięknie zasuszyły się z kolorkiem a trawka brązowa była już za życia ;] fotki przez okno ale innych nie posiadam

a te jeszcze żyją i mają się całkiem nieźle
aleksandra_g 16:01, 09 gru 2014

no i tworzy się coś nowego.. w końcu się doczekałam szopki choć robiona na raty... już stoi jeszcze czeka ją mały tuning i muszę wymyślić do niej jakieś drzwi

bartek_luberda 17:32, 09 gru 2014

Fajnie wyglądają te powiązane trawy
Magda70 09:00, 10 gru 2014

Żyjesz

Moje trawy nie powiązane a faktycznie zaczęło wiać dziś...no trudno. Moje trawy najwyżej będą fruwać. No chyba, że wpadniesz do mnie i powiążesz
Co Ty na to?

Buźka